Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer haberleri: Arda Turan, Asamoah, Denayer - Galatasaray Haberleri
        1

        Transfer döneminin tartışmasız şampiyonu Galatasaray, üçüncü hava harekâtına hazır!

        2

        İlk sortide Maicon, Gomis ve Belhanda’yı, ikinci sortide Mariano, Ndiaye, Fernando ve Feghouli’yi getiren Sarı- Kırmızılılar, 3 yıldız için daha havalanıyor.

        3

        Bu kez Galatasaray uçakları, Juventus’tan Kwadwo Asamoah, Manchester City’den Jason Denayer ve Barcelona’dan Arda Turan’ı getirecek.

        7

        30 yaşındaki futbolcuyu pastanın kreması olarak düşünen Özbek, uzun süredir milli yıldızla temas halinde. İspanyol kulübü Barcelona’nın satış listesine koyduğu isimlerden olan Arda’nın satın alma ve kiralanma opsiyonları üzerinde duruluyor.

        8

        Galatasaray için işi bonservisle halletmek kolay görünmese de, satın alma opsiyonlu kiralama formülü devreye sokulabilir. Özbek, bu transfere çok önem veriyor ve Arda’nın ligin kaderini değiştireceğine inanıyor.

        9

        Sol bek takviyesi için uzun süredir girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, hem Juventus hem de Kwadwo Asamoah ile her konuda anlaşma sağlamıştı. Cim Bom sadece İtalyan kulübünün, yedek sol bek almasını bekliyordu.

        10

        Siyah-Beyazlılar bu doğrultuda çok ciddi adımlar attı. Büyük ihtimalle Atalanta’da kiralık olarak forma giyenoyuncusu Spinazzola’yı geri getirecek olan Juve, bu işlem gerçekleşir gerçekleşmez, Asamoah’ın Galatasaray’a transferine izin verecek.

        11

        Tudor, sol bek olarak alınacak 28 yaşındaki oyuncuyu zaman zaman orta alanda da kullanmayı düşünüyor.

        12

        İlk 3 hafta itibariyle parmakla gösterilen bir performans ortaya koyan Galatasaray’da, zaman zaman savunmada yapılan bireysel hatalar dikkat çekiyor. Özellikle Serdar Aziz ilk 11’de zayıf halkalardan biri olarak görülüyor.