Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Başsağlığı mesajı! - Futbol Haberleri

        BEŞİKTAŞ

        Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ''6 askerimizin şehit olduğu, 7 askerimizin yaralandığı Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, Deniz Üs Komutanlığı'na bağlı İkmal Destek Komutanlığı'na yapılan hain terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz.

        Şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve kederli ailelere başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.'' denildi.

        FENERBAHÇE

        Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Haberi büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bu hain terörist saldırıyı nefretle kınıyor ve lanetliyor; şehit askerlerimizin yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Türk Ulusu'na başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz'' denildi.

        TRABZONSPOR

        Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, ''Hatay'ın İskenderun ilçesinde Deniz Üs Komutanlığı'na bağlı İkmal Birliği'ne teröristlerce önce roketatarlı, ardından uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu 6 askerimizin şehit olduğu ve 7 askerimizin de yaralandığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

        Bu hain terörist saldırıyı nefretle kınıyor ve lanetliyor, şehit askerlerimizin yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk ulusuna başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz'' denildi.

        ANKARAGÜCÜ

        Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, ''Hatay'ın İskenderun ilçesinde Deniz Üs Komutanlığı'na bağlı İkmal Birliği'ne yapılan hain saldırıda 6 askerimizin şehit olduğunu, 7 askerimizin ise yaralandığını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hain saldırıyı derin nefret ve şiddetle kınarken, şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, saldırıda yaralanan askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz'' ifadelerine yer verildi.

        GAZİANTEPSPOR

        Kırmızı-siyahlı kulübün resmi sitesinde yapılan açıklamada, ''İskenderun Deniz İkmal Destek Komutanlığı'na teröristlerce yapılan roketatarlı saldırı sonucu 6 askerimiz şehit düşmüş, 11 askerimiz de yaralanmıştır. Yapılan bu hain saldırıyı nefretle ve şiddetle lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize, Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz'' denildi.

        MANİSASPOR

        Kırmızı-Beyazlı kulübün resmi sitesinde yapılan açıklamada, "İskenderun'daki Deniz İkmal Destek Komutanlığına teröristlerce yapılan hain saldırı nefretle kınanarak, Şehit askerlerimizin yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Ulusuna başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz" denildi.

        GENÇLERBİRLİĞİ

        Kırmızı-Siyahlı kulübün resmi internet sitesindeki açıklamada, ''Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Deniz Üs Komutanlığı'na bağlı İkmal Birliği'ne yapılan ve 6 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı hain saldırıyı büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hain saldırıyı derin nefretle kınarken, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı, saldırıda yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyoruz'' denildi.

        BURSASPOR

        Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, şöyle denildi:

        ''Hatay'ın İskenderun ilçesinde Deniz İkmal Komutanlığı'na düzenlenen hain saldırıyı üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Deniz İkmal Komutanlığı'na düzenlenen bu terörist saldırıyı nefretle kınıyor ve lanetliyor, şehit askerlerimizin yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Türk ulusuna başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ