Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig MKE Ankaragücü Helal olsun! - Beşiktaş Haberleri

        Hakkari’de şehit düşen A.Gücü taraftarı Yunus Yılmaz’ın cenaze törenine katılan Beşiktaşlılar öyle bir pankart açtı ki ibretlikti... Başkent ekibinin taraftar grubu, ÇARŞI’ya teşekkür etti!

        Türk futbolunda Ankaragücü ile Beşiktaş hep kavgalarla anıldı, iki kulüp arasındaki husumet sürekli saha içi ve saha dışı olaylarla kendini gösterdi. Ancak Hakkari’de hain saldırıya uğrayan şehitler arasında bir Ankaragücü taraftarı vardı.

        Yunus Yılmaz’ın cenaze töreninde ise kötü ve acılı günde Türkiye’nin nasıl tek vücut, tek yürek olduğunu gösteren bir hareket yaşandı.

        Siyah-Beyazlı bir grup taraftar vatan için canını veren Yılmaz’ın cenaze törenine katıldı ve açtığı pankart hem çok duygusal, hem de anlamlıydı. ÇARŞI açtığı “Acının rengi olmaz” pankartıyla ibret alınacak bir davranış örneği gösterdi. A.Gücü taraftar

        grubu, acılarını paylaşan herkese teşekkür ederken ÇARŞI’nın sitesinde de bu anlamlı davranışa övgü vardı.

        TARAFTAR NE DEDİ?

        * Bize yakışanı yaptık, şehidimiz için oradaydık

        * Acının rengi Kırmızı-Beyaz

        * Söz konusu vatansa gerisi teferruattır

        * Bu savaşa Fenerlisi, Bursalısı Beşiktaşlısı gerekirse omuz omuza girer.

        * Şehit A.Gücü’nün veya Beşiktaş’ın değil Türkiye’nin şehididir. Oraya Beşiktaşlı veya Ankaragüçlü olduğumuz için değil, bu vatanın evlatları olduğumuz için gitmek hepimizin görevi zaten.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ