Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Yıldırım Demirören, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti. - Futbol Haberleri

        Demirören, TFF yöneticileri Cengiz Zülfikaroğlu, Edip Eren, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Denizli Belediyespor Başkanı Ruşen Uzunoğlu'nun da bulunduğu ziyarette, Denizli'nin kendileri için çok önemli bir kent olduğunu ve Denizlispor'u tekrar Süper Lig'de görmek istediklerini söyledi.

        Denizlispor'un yeni yönetimi ve kadrosuyla bu sene Süper Lig'e çıkacak aday takımlar arasında göründüğünü ifade eden Demirören, ''Denizli için futbolun önemini biliyoruz. Onun için de Süper Lig'de olması Türk futbolunu memnun eder. Amatör spor branşlarında önemli bir mesafenin kaydedildiğini görüyoruz ve biz de elimizden gelen desteği vermeye hazırız'' dedi.

        Demirören'e ziyaretten dolayı teşekkür eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da Denizli'nin Süper Lig'de takımı olmasa da kentin amatör spor branşlarında önemli bir merkez olma yolunda hızla ilerlediğini vurguladı.

        Zolan, şöyle konuştu:

        ''Türk futbolunun zor bir döneminde görev aldığınız için sizleri kutluyor ve başarı diliyorum. Gönlümüzden Denizlispor'un yeniden Süper Lig'de olması geçiyor, bu konuda da biz yerel yönetim olarak her türlü desteği veriyoruz. Belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa yapıyor, diğer kurumlarla da işbirliği içinde hareket ediyoruz. Umuyorum ki bir gün Denizlispor, Süper Lig'de yeniden yerini alacak.''

        Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyarette TFF Başkanı Yıldırım'a çeşm-i bülbül hediye etti.

        Denizli Belediyespor ziyareti

        Demirören'e, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'a yaptığı ziyaretin ardından, Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Rüşan Uzunoğlu ile bir araya geldi.

        Uzunoğlu, kulübün, 18 aktif branşta faaliyet gösterdiğini, ayrıca hiç borcunun bulunmadığını ifade etti.

        Denizli Belediyespor'un borçsuz olduğunu öğrendiğinde, ''Maşallah'' diyen Demirören, kulübü örnek göstererek ''Türkiye'de bunu söyleyebilen kulüpler çoğalacak inşallah...'' ifadesini kullandı.

        Ziyarette, Kulüp Başkanı Uzunoğlu, Demirören'e üzerinde, ''Yıldırım Demirören'' yazılı 20 numaralı Denizli Belediyespor forması ile Denizli'de üretilen ve organik pamuktan yapılmış tekstil ürünleri hediye etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ