Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 9. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak, hava yoluyla İstanbul'a gitti - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Sarı-kırmızılı takım, yarın saat 19.00'da deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maç için, Kayseri Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul'a hareket etti.

        Kulüp Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Galatasaray maçına takımın kötü gidişine ''dur'' demek adına büyük önem verdiklerini söyledi.

        Hafta boyunca Teknik Direktör Robert Prosinecki yönetiminde yoğun antrenman yaptıklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:

        ''Takımda sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Ligde maalesef istediğimiz konumda değiliz. Galatasaray ligin en kuvvetli takımlarından biri. Ligde lider durumda olmalarına rağmen son haftalarda puan kayıpları yaşadılar. İki takım için de çok önemli bir karşılaşma olacak. Oradan güzel bir sonuçla dönmemiz için 90 dakika boyunca iyi mücadele sergilememiz gerekecek. Galatasaray maçında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah oradan iyi futbol oynayıp güzel bir sonuçla Kayseri'ye dönmek istiyoruz.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ