Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Henrique'den açıklama - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonsporlu futbolcular ve teknik ekip, yeni sezon hazırlıklarına 2 bin 635 rakımlı Davraz Dağı'nın eteklerindeki Sirene Davraz Oteli'nde devam ediyor.

        Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan kaleci Fatih ve üst solunum yolu enfeksiyonu kapan Volkan katılamadı. Kampta, mazareti bulunmayan Zokora yer almadı.

        Isınma hareketleri yapan futbolcular, daha sonra kondisyon çalışması yaptı.

        "KENDİMİ ÇOK İYİ HAZIRLADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

        Trabzonspor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Henrique, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, kampın son iki gününe girdiklerini, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Fiziksel açından iyi durumda olduklarını ifade eden Henrique, "Kendimi geçen sezon beklentileri yerine getirmeyen bir oyuncu olarak görüyorum. O yüzden de iyi hazırlandım. İlk resmi maçımız 18 Temmuz'da. O maçtan başlayarak iyi bir sezon geçirmek istiyoruz" diye konuştu.

        Henrique, Trabzonspor'da forvet sıkıntısının bulunduğu yorumuna ilişkin, "Üç iyi forvetimizin olduğunu düşünüyorum. Yani mesaj alınmıştır. Biz üç forvet olarak gerekeni yapacağız. Ben de bunlardan biriyim. Kendimi çok iyi hazırladığımı düşünüyorum" dedi.

        UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda ekibi Derry City takımıyla oynayacakları maçla ilgili görüşü sorulan Henrique, "Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Bu maçı geçersek kendimize güvenimiz daha da artacak. İyi hazırladık. Kalitemizi sahaya yansıtırsak, iyi bir sonuçla turu atlayarak bu maçı bitireceğimizi düşünüyoroum" diye konuştu.

        Henrique, gelecek sezonda hedefinin ne olduğu sorusunu, şöyle yanıtladı:

        "Son 2 sezondur Henrique'yi izletemediğimi düşünüyorum. Aslında göstermem gereken performansımı gösteremedim. Benim de memnun olmadığım birçok yönüm var. Bunları düzeltmem gerekiyor. Özellikle gol konusunda çok sıkıntılı olduğumu düşünüyorum. Buraya gelmeden önce oynadığım takımlarda gol atan bir oyuncuydum. Onu da burada sağlayamadım. Gidererek goller atmayalım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ