Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor Ali Bilgin de Fenerli - Gündem Haberleri

        Ali Bilgin için uzun süredir Antalyaspor ile pazarlık halinde olan Fenerbahçe yönetimi, devreye Galatasaray'ın da girmesinin ardından çalışmalarını hızlandırdı ve kırmızı beyazlılarla anlaştı. Ali Bilgin ile daha önce anlaşan sarı lacivertliler, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ile de bonservis konusunda tam olarak anlaştı.

        Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, Lig TV'de yayınlanan "Futbol Gündemi" programında Ali Bilgin'in transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıkladı.

        "OLCAN'I İSTEDİK AMA OLMADI"

        Açıklamanın maddi koşulları ile ilgili bilgi vermeyen Sedat Peker, "Bugün Nihat Bey'le mali anlamda anlaştık. Olcan'ı istemiştik. O talebimizde bir problem oldu ancak kendileri kiralık da olsa 1-2 oyuncu vereceklerini söylediler"derken, Fenerbahçe'den takasla gelecek futbolcunun kiralık oyuncu olacağını ancak isimlerin belli olmadığını belirtti.

        "FENERBAHÇE BAŞINDAN İTİBAREN BİZİMLE GÖRÜŞTÜ"

        Peker Fenerbahçe'yle uzun süren görüşmelerin bittiğini açıkladığı konuşmasında, "Ali Bilgin'in transferi konusunda bazıları kafaları bulandırmaya çalıştılar ancak Fenerbahçe başından beri bizimle görüştü. Fenerbahçe'nin vazgeçme ihtimali durumu için Galatasaray'ın bir başvurusu olmuştu ancak bugünden itibaren Ali Bilgin Fenerbahçe'de" dedi.

        Antalyaspor'un Gençlerbirliği ile oynadığı kader maçına çıkmaması nedeniyle karşılıklı olarak davalık oldukları Ali Bilgin'le karşılıklı olarak şikayetlerini geri çekeceklerini belirterek, "O karşılaşma döneminde Ali zaten sakatlığı nedeniyle oynayamayacaktı. Bu mesele kamuoyunca yanlış anlaşıldı" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ