Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Hentbol Tek hedef kazanmak! - Hentbol Haberleri

        Kaynak, Trabzonspor ismini almalarının ardından kısa sürede lige hazırlandıklarını belirterek, ''1 ay gibi kısa bir sürede takımı oluşturarak, lige başladık. Takımı kurduktan sonra hazırlık maçı yapamamamız bizim için büyük dezavantaj oldu. Bunun etkilerini Bahçeşehir Üniversitesi karşısında hissettik. Maç içerisinde hatalar yaptık. Böyle olunca da kaybettik. Ancak bu maç sonrası yaptığımız antrenmanlarda hatalarımızı tek tek ele alıp gidermeye çalıştık'' dedi.

        Nilüfer Belediyespor karşısında etkili bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Kaynak, şöyle devam etti:

        ''İlk maçtan aldığımız dersler sonrası genç oyunculardan kurulu dinamik bir takım olan Nilüfer Belediyespor ile karşılaştık. Rakibin iyi hücuma çıktığını bildiğimiz için özellikle ataklarımızda hata yapmamaya özen gösterdik. İlk devre 15-15 berabere sona erdi. İkinci yarıda tecrübeli oyuncularımız İsmail, Sergey ve Samet ile oyuna ağırlığımızı koyduk. Buna rağmen maçın son 3 dakikasına berabere girdik. Sonrasında iyi savunma yapıp kazandığımız toplarla etkili ataklar geliştirerek salondan galibiyetle ayrılmayı başardık.''

        ''ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ 'BAĞIRMAYIN' DİYEREK MÜDAHALE EDİNCE...''

        Bursa'da oynanan maçta, özel güvenlik görevlilerinin takımı destekleyen taraftarları darp ettiğini söyleyen Kaynak, ''Maçın ilk yarısında tribünde yer alan özel güvenlik görevlileri, Trabzonspor seyircisine 'bağırmayın' diye copla müdahale etti. Bunun sonrasında taraftarlarımız kendilerini korumaya çalışarak, saha kenarına atladılar. Bunu hakem ve federasyon yetkilileri gördü. Taraftarlarımızın haklı olmaları sebebiyle salon boşatılmadı'' diye konuştu.

        Kaynak, Trabzonspor isminin hentbola renk kattığını ifade ederek, ''Normalde hentbolda deplasman takımlarının taraftarı olmaz. Ama Trabzonspor ismiyle mücadele edince her şey değişti. Ev sahibi takımdan çok bizim taraftarımız vardı. Federasyon yetkilileri de bu ilgiden çok memnun kaldılar'' ifadelerini kullandı.

        Türkiye Kupası'nda ilk tur kuralarının çekildiğini de anımsatan Kaynak, ''İlk turu bay geçeceğiz. Çeyrek finalde ise geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş ile karşılaşacağız. İlk turda maç yapmayı çok istiyorduk. Çünkü müsabaka eksikliğimiz var. Bu arada eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Çeyrek finaldeki rakibimiz Beşiktaş'ın çok iyi bir kadrosu var. Biz ise ligin yeni ekibiyiz. Ama bizim için rakibin büyüğü ve küçüğü yok. Her maça kazanmak için çıkacağız'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ