Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol fenerbahçe grundig cev challenge kupası, fenerbahçe grundig nantes - Voleybol Haberleri

        Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, Challenge Kupası Yarı Final Rövanş Maçında karşılaştığı Fransız rakibi Nantes Reze Metropole'yi; Arthur Dugast Nantes Reze’de oynanan müsabaka sonrasında 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe, ilk maçında 3-1’lik skorla geçtiği rakibini, rövanşında ise 3-0’lık skorla geçerek, adını finale yazdırdı.

        Fransız temsilcisi karşısında Arslan, İbrahim, Ivan, Fontales, Emin, Marshall ve Libero Serkan ile mücadele eden Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, 25-13, 25-16 ve 25-18’lik setler sonunda karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

        İlk sette teknik molalara Ivan, Marshal ve Arslan’ın başarılı oyunuyla 8-2 ve 16-10 önde giren Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, seti 25-13 kazanarak rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

        İkinci sette de rakip üzerindeki baskısını arttıran Fenerbahçe, ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Teknik mola dönüşü farkı 8 sayıya kadar çıkaran sarı-lacivertliler, ikinci teknik molasına da 16-8 önde girdiği seti 25-16 kazanarak, karşılamada 2-0 öne geçti. Bu set sonunda Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı finale yükselmeyi garantilemiş oldu.

        Müsabakanın üçüncü setinde ilk iki settekine benzer bir oyun sergileyen temsilcimiz, 8-6 ve 16-10 teknik molalarına önde girdiği setten 25-18 galip ayrılarak, skoru 3-0’a taşıdı ve Challenge Cup’ta adını Finale yazdırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ