Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Sural'ın eşinden duygusal mesaj! - Coredon Alanyaspor Haberleri
        1

        Trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Aytemiz Alanyasporlu Josef Sural'ın eşi Denisa, sosyal medya hesabından oldukça duygusal bir paylaşım yaptı.

        2

        Denisa, eşi Josef Sural'ı kaybetmesinin ardından yaptığı ilk paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

        3

        "Ne yazacağımı bilmiyorum, bir parçamı kaybettim. Telefondaki son sözü 'Beni beklemeyin, seni seviyorum' oldu...

        4

        Seni hep böyle hatırlayacağım. Hiçbir zaman kötü davranmadın, hep adil olmaya çalıştın.

        5

        İki harika kızımız için sana teşekkür ederim. Her gün onlara baktığımda seni göreceğim.

        6

        Bu beni çok üzüyor çünkü seni nasıl sevdiklerini biliyorum, benim gibi. 3 aylık bebeğimizi kimse senin sevdiğin gibi sevemeyecek..."

        7

        Öte yandan Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Atiker Konyaspor ile oynayacağı maç öncesi ısınmak için sahaya Josef Sural'ın fotoğrafının yer aldığı tişörtlerle çıkacak.

        8

        Aytemiz Alanyaspor, trafik kazasında hayatını kaybeden Çek oyuncu Josef Sural'ı Atiker Konyaspor maçında anacak. Akdeniz ekibinin oyuncuları mücadele öncesi ısınmak için sahaya çıktıklarında Sural'ın fotoğrafının yer aldığı 90 numaralı siyah tişörtleri giyecek.

        9

        Habertürk'e konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu şunları söyledi:

        "Başımız sağolsun, çok üzgünüz. İçimizden, ailemizden bir evladımızı kaybettik. Bugün oyuncularımızla bir araya geleceğiz. Herkes çok etkilendi. Birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz. Teknik heyetin doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız.

        10

        Sural'ın ailesi için elimizden geleni her şeyi yapıyoruz, yapacağız da. Bizim ailemizden biriydi. Alacakları konusu şu an konuşulacak şeyler değil. Ailesiyle sürekli olarak görüşüyoruz. Sural'ın cenazesi 5 Mayıs Pazar günü ülkesinde defnedilecek. Oraya gideceğiz. Hepimizin başı sağolsun."

        11

        Süper Lig'de geride kalan hafta oynanan İstikbal Mobilya Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor maçının ardından konuk ekip oyuncuları Steven Caulker, Djalma Campos, Baiano, Papiss Cisse, Welinton, Isaac Sackey ve Josef Sural'ın Alanya'ya dönmek için kiraladıkları VIP minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıkarak devrilmiş, kazada ağır yaralanan Sural, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

        12