Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Tek bacağına rağmen asla pes etmeyen James L.B. Bonner'dan kötü haber!
        1

        TLC'de yayınlanan Ağır Yaşamlar isimli programa katılarak, kilo verme konusunda ne kadar azimli olduğunu gösteren James L.B. Bonner'ın intihar ettiği açıklandı.

        2

        James L.B. Bonner, 2013 yılında geçirdiği trafik kazasında bacağını kaybettikten sonra kilo almaya başlamıştı. Dr. Nowzaradan ile görüştüğünde Bonner, 300 kiloya yakındı.

        3

        Sakatlığı sebebiyle diğer hastalara göre çok daha zorlu bir zayıflama süreciyle karşı karşıya olmasına rağmen pes etmeyen asla pes etmemişti ve 90 kiloya kadar inmeyi başarmıştı.

        4

        Güney Carolina'da hayatını kaybetmiş bir şekilde bulunan James L.B. Bonner'ın intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

        5

        Destiny Honneycutt, üzüntüsünü sevgilisi Bonner ile çekilmiş iki fotoğraf koyarak, altına yazdığı metinle şöyle ifade etti: "Sadece sana ihtiyacım var! Dün en iyi arkadaşımı, en iyi erkek arkadaşımı ve hayatımın aşkını kaybettim. Şunu söylemeliyim ki şu an İsa’yı çok kıskandım! Çok erkendi ve birlikte geçireceğimiz daha çok zamana ihtiyacımız vardı. Seni tüm kalbimle seviyorum."

        6