Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Reşadiye'de "Kızgın Ördek Trafik'te" adlı oyun

        (Fotoğraflı)

        Hasan Ay

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 'Kızgın Ördek Trafikte' tiyatro oyununu 3 günde 3 bin ilkokul öğrencisi izledi.

        Reşadiye Kaymakamlığı ve Reşadiye Belediyesi'nin sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında organize edilen 'Kızgın Kuşlar Trafikte' adlı tiyatro oyununu 3 bin ilkokul öğrencisi izledi. Reşadiye Halk Eğitim Merkezi Salonu'nun da düzenlenen oyunda çocuklara trafik işaretleri, yaya geçitleri, trafikte geçiş üstünlüğü, emniyet kemeri kullanımı ile yaya, yolcu ve sürücülerin trafikte uyması gereken kurallar oyun haline getirilerek anlatıldı. Kendilerine sorulan sorularla zaman zaman oyuna dahil olan minikler de, yol güvenliği unsurlarını eğlenceli bir şekilde öğrenme şansı buldu.

        (HA-UY-Y)

        08.12.2017 16:00:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler