Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Fatih Sayan'dan Apple'a davet - Haberler - Teknoloji Haberleri

        Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Apple'ın yeni mağazasını ziyaret etti. Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Apple'ın CEO'su Tim Cook'u tebrik etti ve Apple'ı Türkiye'de üretim yapmaya davet etti.

        Bakan Yardımcısı Sayan, Apple Bağdat Caddesi mağazasını TÜGVA Mütevelli Heyeti Üyesi Emrah Atila ve Apple Türkiye Ülke Direktörü Resan Yüner ile birlikte gezdi.

        YENİ MAĞAZAYI EMRAH ATİLA İLE ZİYARET ETTİ

        Sayan, attığı tweet'te, Tim Cook'un adını kullanarak, "İstanbul'daki güzel Apple'ınız için sizi tebrik ederim. Emrah Atila ile birlikte ziyaret ettim. Global pazarlara ulaşmak için yerel uygulama geliştiricilere ev sahipliği yaparak daha da güzel olacağını umuyorum. Apple'ın Türkiye'deki üretim yatırımlarını da görmeyi umuyorum" dedi.

        Apple'ın CEO'su Tim Cook Apple’ın Türkiye ve İstanbul’daki 3. mağazası ile ilgili tweet atmış ve "İstanbul'daki yeni güzel mağazamız Apple Bağdat Caddesi ile tanışın. Bu canlı topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz ve müşterileri bu muhteşem yeni alana davet etmek için sabırsızlanıyoruz" demişti.

        REKLAM

        ELON MUSK'TAN TIM COOK'A İMALI YANIT!

        Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk ise Tim Cook'un İstanbul'da açılan yeni mağaza açılışı ile ilgili paylaşımını tiye aldı. Musk, Tim Cook'un Twitter üzerinden yaptığı Bağdat Caddesi mağazasının açıldığını duyuran paylaşımına, Apple’ın 199 TL’ye satışına başaldığı yeni ürünü "parlatma bezini" kastederek, "Gelin, Apple bezini görün!" diyerek yanıt verdi.

        Apple’ın Türkiye ve İstanbul’daki 3. mağazası Bağdat Caddesi’nde açıldı. Apple Bağdat Caddesi, İstanbul’a özel bir “Today at Apple” programı ve Artırılmış Gerçeklik sergisi ile hizmete girdi.

        ABD'li teknoloji şirketinin Bağdat Caddesi'ndaki Apple Store'u, Apple’ın Türkiye’deki üçüncü perakende satış mağazası oldu.

        REKLAM

        Zorlu Center ve Akasya AVM’deki mağazalarının ardından İstanbul’daki 3. Apple Store olan Bağdat Caddesi’ndeki iki katlı mağazada, müşteriler Apple ürün ve servislerini inceleyebilecek.

        Apple Bağdat Caddesi'nde tüketiciler alışveriş yapabildikleri gibi “Today at Apple” adı verilen atölye çalışmalarına da katılabilecekler.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ