Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Yıldız oyuncular için karar verildi! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe ile olan sözleşmesi biten Volkan Demirel'in takımda kalıp kalmayacağı belli oldu.

        2

        Sözcü'nün haberine göre; Volkan Demirel, 1 yıl daha sarı-lacivertli formayı giyecek. 17 yıldır Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Volkan Demirel'in yuvada kalmasını teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu sağladı. Ersun Yanal, ligin bitmesine 7 hafta kala idman bitimi tecrübeli eldivenle odasında özel bir görüşme yaptı. Uzun süren konuşmanın sonunda, kaleyi Harun Tekin'e teslim edeceğini söyleyen Ersun Yanal, bunun kendisinden vazgeçmek anlamına gelmediğini Volkan Demirel’e iletti.

        3

        Volkan Demirel’e “Sana çok ihtiyaç duyuyorum” diyen Ersun Yanal'ın, “Senin bundan sonra hem sahada hem saha dışında en büyük yardımcılarımdan birini olmanı istiyorum. Gelecek yılda beraber devam edelim. 4. yıldızı takarken senin bu takımın kaptanı olarak sahada yanımda olmanı istiyorum. o kupayı kaldırmadan buradan ayrılmayacaksın” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Volkan Demirel de her daim hocasına destek olacağını sözünü vererek, Ersun Yanal'ın teklifini kabul etti.

        4

        EMRE DEVREYE GİRDİ

        Ersun Yanal'ın bu görüşmeyi haftalar öncesinden yönetime iletip Volkan Demirel ile sözleşme imzalanmasını istemesine yönetim kurulu ilk başta olumlu yaklaşmadı. Görüşmeyi sezon sonuna bırakan sarı-lacivertli yönetimi ikna eden ise yuvaya dönen Emre Belözoğlu oldu.

        5

        Başkan vekili Semih Özsoy'la Etiler'de yaptığı toplantıda Emre Belözoğlu’nun, Volkan Demirel’in mutlaka takımda kalması yönünde tavsiyede bulunduğu öğrenildi. Bu görüşmenin ardından Volkan Demirel’in kalmasına sıcak bakan yönetim, kaptanla devam kararı aldı.

        6

        TOPAL YOLCU

        Antalyaspor maçında taraftarlarla gerilim yaşayan Mehmet Topal'ın Kadıköy'deki kariyeri bu yaz sona erecek. Kulübün kalmasını istediği oyuncu, takımdan ayrılmaya karar verdi. Arap ülkerinden teklifler alan Topal'ın kısa süre içinde resmen takımdan ayrılması bekleniyor.

        7

        BRAHIMI BEKLETİYOR!

        Fenerbahçe'nin yabancı transferinde listesin en üst sırasında Brahimi yer alıyor. Porto'yla sözleşmesi biten oyuncu için çalışmalar devam ediyor. Piyasa değeri 26 milyon euro olan Cezayirli oyuncuyla Valbuena'nın yerini doldurmak isteyen Kanarya, futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor.

        8

        Sarı-lacivertli takımın 3 milyon euro maaş ve 3 milyon euro imza parasını beğenen Brahimi, yine de büyük liglerde oynamak için teklifleri bekliyor. Kanarya'nın bu transferi kısa sürede bitirmesi zor görünüyor.

        9

        KRUSE YAKIN!

        Fenerbahçe'nin diğer gözdesi Max Kruse için Almanya'dan iyi haber geldi. Bild, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirmeye aldığını duyurdu.

        10

        Haberde bir süredir görüşmelerin sürdüğü dile getirilirken sarı-lacivertlilerin, bonservisi elinde olan Alman yıldıza 2+1 yıllık teklifte bulunduğu belirtildi. Bild ayrıca Kruse için "Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirmeye aldı. İstanbul'a taşınmayı düşünebilir" ifadelerine yer verdi.

        11

        ZANKA BİTİYOR!

        Neustadter'in ayrılığıyla savunmada doğan boşluk dolmak üzere. Fenerbahçe, Premier Lig'den küme düşen Huddersfield'ın Danimarkalı stoperi Zanka'yla anlaşmaya vardı.

        12

        Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcu için 3 milyon euro bonservis bedeli talep edildi. Fenerbahçe bu bedeli düşürebildiği kadar düşürecek ve transferi resmen açıklayacak.

        13

        29 yaşındaki oyuncu, Kopenhag, PSV ve Huddersfield formalarını terletti. 382 maçta oynarken 24 gol attı ve 10 asist yaptı.

        14

        ANDRE SILVA BOMBASI!

        Golcü transferinde 1 numaralı hedef Andre Silva... Milan'ın 2017'de 38 milyon euro karşılığında Porto'dan transfer ettiği Portekizli yıldız geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Sevilla'da geçirdi.

        15

        Sevilla, 30 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayınca oyuncu tekrar Milan'a döndü. Sürekli 11 oynamak isteyen Silva'nın Milan'da Piatek ve Cutrone'den formayı alması mümkün olmadığı için İtalyan kulübü tekliflere açık.

        16

        Fenerbahçe önümüzdeki sezon için Portekizli yıldızı kiralamak istiyor. Sarı-lacivertli takımın önündeki en büyük engel ise takımın Avrupa'da mücadele etmiyor oluşu. Kurmaylar oyuncuyu ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

        17

        AVDIJAJ'DA SORU İŞARETİ

        Fenerbahçe, bonservisi elinde olan 22 yaşındaki yıldız adayı Donis Avdijaj'ı da listesine aldı. Schalke altyapısından yetiştikten sonra Willem'e transfer olan Kosovalı oyuncu sezon içinde Hollanda takımı tarafından serbest bırakıldı.

        18

        Disiplinsizliği nedeniyle Willem'den gönderilen sol kanat oyuncusu Fenerbahçe'ye önerildi. Potansiyeli yüksek olan futbolcu için net bir karar verilemedi. Bu transferi kumar olarak gören transfer komitesi, diğer oyuncularda yaşanacak gelişmelere göre son kararını verecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ