Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Bu hafta ne yapsak?

        HT CUMARTESİ/SELİN ÖZAVCI

        09.05.2015

        Kanyon’da Her Yer Müzik, İKSV’nin içerik danışmanlığında hazırlanan ve Kanyon’un farklı alanlarında misafirlerin karşısına çıkacak performanslara ev sahipliği yapacak bir festival... Kendine özgü tarzı ile misafirleri coşturacak Ayhan Sicimoğlu, popüler müziğin enerjik isimlerinden Bora Uzer, son dönemin konuşulan alternatif gruplarından 123, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Son Feci Bisiklet ve ayrıca Şirin Soysal, Kaan Düzarat, Kerem Akdağ, Artist Duo ile eğlenceli müzikleriyle Brass Solist müziği, Kanyon koridorları ve köprülerine taşınacak. n 90’lı yılların efsane rap grupları Cartel ve Karakan’dan Kabus Kerim, Anadolu pop ve Türkçe saykodelik müziğini kendine özgü tarzıyla baştan yaratan setleriyle, bu gece Babylon sahnesinde olacak.

        Elektronik müzik dinleyicisi için kaçırılmayacak bir organizasyon: Top 100 DJs World Tour 2015, Dimitri Vegas-Like Mike bugün 14.00 itibarıyla Küçükçiftlik Park’ta. Yanı sıra Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Wolfpack, Kura ve Özcan Sayın da sahnede olacak.

        Piyanonun dâhi ismi olarak gösterilen Sunwook Kim, Bach, Schubert ve Scriabin eserlerinin yorumlarıyla bu akşam 20.00’de Sakıp Sabancı Müzesi the Seed sahnesinde olacak. n Hayal Kahvesi Shining Stars konserleri kapsamında, “Yetenek, güzellik, sadelik, tevazu ve neşenin örneği ender bulunan bir kombinasyonu” olarak tanımlanan Riff Cohen bu akşam ve yarın akşam Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde olacak.

        Bronx Pi Sahne, bu akşam rock müziğin sevilen iki grubu Vega ve Peyk konserlerine ev sahipliği yapıyor. aftanın her günü farklı müzik gruplarından mini konserler, dinletiler ile DJ performanslarının düzenlendiği Trump Cadde’nin bu haftaki konukları müzik dünyasının yeni ikilisi Ongu Kar & Serhat Gür olacak. Konser 19.30’da.

        Baba Zula, Bulutsuzluk Özlemi, Ceylan Ertem, Karmate, Peyk, Redd, Sattas, Şehir Işıkları ve Yok Öyle Kararlı Şeyler şarkılarıyla, Sokak’Da ise sahne skeçleriyle bu akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Fikir Kulüpleri Federasyonu’nun düzenleyeceği Büyük Gençlik Buluşması’nda sahnede olacak. n Arsu Sahne’de bahar konserleri, piyanist Jerfi Aji ve keman sanatçısı Aida Pulake’nin birlikte vereceği resitalle, bu akşam son buluyor.

        Roxy sahnesi bu akşam Dave Rowntree From Blur etkinliğine ev sahipliği yapacak. Blur’un davulcusu Dave Rowntree’nin konuk DJ olacağı bu parti kaçmaz. n Moda, bilişim ve mimarlık gibi trend sektörlerin önde gelen isimleri, moda ve stil blogger’ları, trendsetter’ları Fashion Code Party’de bu akşam Izaka’da bir araya gelecek.

        Klasik müzikten folka aldığı ilhamla, son dönemin sevilen isimlerinden Kalben, bu akşam 22.00’de BKM Mutfak Sahne’de bir konser verecek. n FMV Işık Üniversitesi’nin, her yıl birbirinden ünlü isimleri ağırladığı geleneksel Bahar Festivali’nin 19’uncusunun ikinci günü bugün Işık Üniversitesi Şile Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Sahnede Hande Yener ve Resul Dindar olacak.

        ANKARA

        Sesiyle ve sahne performansıyla herdaim hayranlık uyandıran Zuhal Olcay, Başucu Şarkıları 3 isimli yeni albümünden şarkılarla bu akşam Bis Dine sahnesinde olacak.

        İZMİR

        Bu akşam Container Hall sahnesi; bas müzik sahnesinin en dikkat çeken isimlerini ve binlerce misafiri ağırlayan Outlook Festival’in... 32 ülkede 100’den fazla etkinlikle gerçekleşecek olan “Outlook Launch Party” serisinin İzmir ayağını kaçırmayın.

        GİRNE

        Bu akşam The Savoy Ottoman Palace sahnesinde romantik rüzgârlar esecek. Popüler müziğin sevilen ismi Aşkın Nur Yengi, 22.00 itibarıyla sahnede olacak. 10.05.2015 n Pera’da, tarihi Palazzo Corpi binasındaki eski Amerikan Konsolosluğu’nun vize alınan bölümünde kapılarını açan Konsolos’ta Anneler Günü’nde “jazz’lı brunch” var! Şampanya kokteylleri eşliğinde, “cool çocuklar ve kraliçe anneleri”ni QueensChampagne Brunch’ta Kürşat Başar Trio feat. Ayşen karşılıyor. n Yılın ilk açık hava festivali ParkFest Küçükçiftlik Park’ta. The Dø, Kadebostany, Princess Chelsea, Kalben ve Nilipek’in sahnede olacağı festivalde konserlerin yanı sıra moda, alışveriş ve tasarım stantları da yer alıyor. Keyifli bir pazar katılımcıları bekliyor...

        Candan Erçetin, en sevilen şarkılarını anneler için Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceği konserde söyleyecek. MERSİN n İtalyan yapımcı Francesca Volpini tarafından dinleyicilere yeni bir deneyim sunmak amacıyla kurulan ve 4 İtalyan kadın sopranodan oluşan Le Div4s, Mersin Müzik Festivali kapsamında, 20.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde olacak.

        11.05.2015

        Dünya müziği sahnesinin önemli isimlerinden Dhafer Youssef, doymak bilmeyen müzikal arayışları, bir enstrüman gibi kullandığı güçlü sesi ve bilinen türlerin ötesine taşıdığı müziğiyle tanınıyor. Sanatçı 20.00’de İş Sanat Kültür Merkezi sahnesinde olacak. n Drama, sıcaklık ve mizahın eşsiz bileşimini sunmalarıyla dünyanın önde gelen “ayrıksı” topluluklarından Takács Quartet, 20.00’de CRR’ye konuk olacak.

        Engelli ve dezavantajlı gençlere yeni bir yolculuğun kapılarını açan Düşler Akademisi, Social Inclusion Band ile yetenekli gençleri gönüllü müzisyenlerle bir araya getirmeye devam ediyor; Karsu Dönmez ile beraber Babylon’da çıkıyor.

        Geçen sezon Rudof Buchbinder’in Süreyya Operası’nda verdiği resital serisine ilginin büyük olması dolayısıyla, Borusan Sanat bu sezon da müzikalitesi ve seçkin repertuvar sunumuyla dünyaca ünlü piyanist Hüseyin Sermet’i aynı mekâna davet ediyor. Konser 20.00’de...

        12.05.2015

        İlk videoları “Walk in the House”u yayınlayan Nu Park, Babylon sahnesinde. n Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra solo müzik kariyerine tek başına devam eden Gülçin Ergül ile başarılı müzisyen İskender Paydaş, Jolly Joker İstanbul sahnesinde.

        Akbank Sanat, farklı coğrafyalardan gelen sanatçıların katılımı ile Dünya Müziği Günleri’ne ev sahipliği yapıyor. Çin geleneksel enstrümanı erhu ustası Guo Gan ve Japon geleneksel enstrümanı koto ile Batı dünyasında büyük beğeni kazanan Mieko Miyazaki, 20.00’de sahnede olacak.
        Beyoğlu Hayal Kahvesi 22.30’dan sonra Balkan şarkılarının sevilen yorumcusu Suzan Kardeş’in renkli sahne performansına ev sahipliği yapacak.

        13.05.2015
        Kürt dengbej geleneğinde geçmişle gelecek arasında büyük bir köprü olan Delîl Dîlanar, 20 yıl aradan sonra ilk defa İstanbul’da, Salon İKSV’de sahne alıyor. n Norveçli grup Wardruna, Küçükçiftlik Park Bahçe’de mitolojik İskandinav gecesi yaşatmaya geliyor. Grup, Nordic Battle Night etkinliği kapsamında kuzey rüzgârları estirecek...
        Son dönemin ses getiren hip hop projelerinden Mode XL, 20.30’da Babylon’da sahneye çıkıyor. irtüozite ve çok yönlülüğün eşsiz kombinasyonuna sahip geleceğin vokal müziği Roomful of Teeth, 20.00’de CRR Konser Salonu’nda dinleyicilerle buluşacak.
        Dans, Funk ve R&B’nin modern örneklerinden oluşan bir performans ortaya koyan The Beatz Nublu istanbul’da.
        Özge Fışkın, iki albümünden en sevilen şarkılarını seslendireceği konseriyle Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde...
        ”Adam” albümü ile tanınan Sibel Alaş, 21.30’dan sonra Beyrut Performance sahnesinde sevdiğiniz şarkıları seslendirecek.

        ANKARA

        Jolly Joker sahnesi 21.30 itibarıyla metal müziğin sert temsilcilerinden, Alman öncü prog-power grubu Blind Guardian konserine ev sahipliği yapacak.
        Yasemin Mori, son albümü “Finnari Kakaraska” ile 21.30’dan sonra Hayal Kahvesi sahnesinde olacak.
        IF Performance
        Hall sahnesinin 20.00 itibarıyla konuğu, ikinci solo albümü “Elimi Bırakma”yı yayınlayan Gizem Berk olacak.
        Caz sanatçısı Jehan Barbur, son albümü “Sizler Hiç Yokken”den şarkılar eşliğinde dinleyicileriyle Passage Pub sahnesinde buluşacak.
        14.05.2015

        Klasik müzik konserlerinin vazgeçilmez ismi Renaud Capuçon ve Berlin Oda Orkestrası; 20.00’de İş Sanat Kültür Merkezi’nde Mozart, Mendelssohn, Schubert ve Çaykovski’den eserler seslendirecek.
        Blind Guardian bu sefer de İstanbullu dinleyicilerinin karşısında olacak. Konser 20.00’den sonra Küçükçiftlik Park sahnesinde...
        St. Petersburg Andreyevskiy Çarlık Orkestrası, 20.00’de CRR Konser Salonu’nda sahne alıyor. n Caz, blues, soul ve funk’ı Türk müziğiyle birleştirerek kendi tarzını yaratan Karsu, 20.30’dan sonra Babylon’da sahnede olacak. n Sascha Goetzel şefliğindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, Santa Cecilia Akademisi Korosu’nun katılımıyla “Leyla Gencer Anısına: AIDA” konseriyle 20.00’de Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium’da sahne alıyor.
        Popüler müziğin yeni isimlerinden Esin İris, 21.00’den sonra Jolly Joker İstanbul sahnesinde bir konser verecek.
        La Petite Maison, İstanbul’daki ilk yılını Leonardo diCaprio, Bono, Gwyneth Paltrow, Keanu Reeves ve Lily Allen gibi starların takip ettiği The Troubadours ile kutluyor... Grup, 14-15-16 Mayıs tarihlerinde La Petite Maison’da olacak.
        ANTALYA
        Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Global Fair Kültür Şenlikleri 2015 kapsamında, 14-15 Mayıs’ta Ece Seçkin, Ozan Doğulu ve Duman konserlerine Uluslararası Antalya Üniversitesi ev sahipliği yapacak.
        15.05.2015

        Elektronik müziğin öncülerinden Simon Green, bilinen ismiyle Bonobo, 21.00’de Innpark sahnesinde olacak. n Dünyaca ünlü sanatçıları sevenleriyle buluşturan “Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri”, caz ve klasik Ermeni müziğini harmanlayıp seslendiren Lena Chamamyan ile devam ediyor. Konser 20.30’te İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu’nda. n Mica Levi’nin deneysel projesi Micachu & Shapes, 22.00’de Babylon sahnesinde izleyicilerle buluşuyor. Kendi ürettiği değişik enstrümanlar ve özgün müziğiyle farklı bir deneyim yaşatacak performans kaçmaz.
        İstanbullu elektronik müzik sanatçısı Başak Günak’ın elektronik projesi Ah! Kosmos, 22.00’de Salon İKSV’de. n Garajistanbul sahnesi, 21.00’den sonra Niyazi Koyuncu konserine ev sahipliği yapacak.
        BAHAR FESTİVALLERİ
        Bahçeşehir Üniversitesi 11-12 Mayıs’ta Beşiktaş kampüsünde başlıyor. Teoman ve Gülşen konserleriyle geceye damgayı vuruyor. Biletino: 53.50 TL Kapıda: 60 TL

        Kemerburgaz Üniversitesi 15 Mayıs’ta Mahmutbey yerleşkesinde başlıyor. 20.45’teki Athena konseri öncesi; gün boyu sürecek gösteriler, amatör grup konserleri, DJ performansı, eğlenceli yarış ve turnuvalar gibi birçok etkinlik sizleri bekliyor. Biletix ve kapıda: 35.00 TL n Sabancı Üniversitesi 16 Mayıs’ta Sabancı kampüsünde başlıyor. Gündüz sahnesinde Onstage birincisi Ege Yağız, Yok Öyle Kararlı Şeyler ve Sattas yer alıyor. Akşam Great Hall’da ise Levent Yüksel ve Türkiye’ye ilk defa gelen Norveçli grup Kakkmaddafakka ve diğer sürpriz sanatçılar konser veriyor. Biletix 50 TL Kapıda 60 TL
        Koç Üniversitesi 23 Mayıs’ta Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde başlıyor. Teoman, MFÖ, Athena ve Kenan Doğulu konser veriyor. Alternatif müzik alanı ve after party de tarifeye dahil! Saat: 12.00-04.00 Öğrenci: 90 TL Biletix: 100 TL n Arel Üniversitesi 17 Mayıs’ta Maçka Küçükçiftlik Park’ta başlıyor. Festival, Gülşen ve Duman’ı ağırlıyor. Biletix 33.50 TL n Mall of İstanbul Bahar Karnavalı Mall of İstanbul’un ilk yılı vesilesiyle düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan “Bahar Karnavalı” kapsamında, ilhamını anneler ve çiçeklerden alan etkinlikler, özel hazırlanan 23 dev çiçek ve 8 klasik vosvos ziyaretçilere bahar enerjisi aşılıyor. Haziranda da farklı etkinliklerle sürecek “Karnaval”a, pek çok sanatçı da katılıyor.
        SAHNE

        Sevilen oyuncu Deniz Türkali, 14 Mayıs Perşembe akşamı saat 22.00’de Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nin en yeni mekânı Crush Bar & Lounge’da canlı performansı ile sahne alacak. n Uluslararası Mersin Müzik Festivali, 14 Mayıs akşamı 20.00’de Dünya Bale Yıldızları isimli performansa ev sahipliği yapacak. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan gösteride Tokyo Nasyonal Tiyatro, Moskova Bolşoy, Hollanda Kraliyet Balesi, Portekiz Nasyonal, İzmir ve Mersin DOB Sanatçıları sahnede olacak. n Ünlü isimlerin destek verdiği Görmesen de Olur Okuma Tiyatrosu Festivali, bugün ve yarın Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor. Algı Eke, Bennu Yıldırımlar, Birce Akalay, Can Yaman, Deniz Türkali, Deniz Uğur, Elif Erdal, Furkan Palalı, Galip Erdal, Kerem Alışık, Levent Can, Levent Ülgen, Mine Tugay, Oktay Kaynarca, Sarp Levendoğlu, Savaş Alp Başar, Seda Güven, Sercan Alben, Serhan Alben, Serkan Alben, Sezgi Mengi, Songül Öden, Tolga Güleç, Tuba Ünsal, Uygar Özçelik, Yeliz Şar ve Yunus Emre Yıldırımer, festival kapsamında görme engelli yazarların tiyatro oyunlarını sahneleyecekler. n Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahnelenmeye başlandığı günden beri seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaşan The Phantom of the Opera’nın Anneler Günü’ne özel bir sürprizi var! Bugün ve yarınki The Phantom of the Opera gösterilerine Zorlu Performans Sanatları Merkezi gişelerinden 1 bilet alan kadın izleyicilere 2. bilet Zorlu PSM’den hediye edilecek. n Santral Kumpanya tarafından sahnelenen Bir Aşk Söyleminden Parçalar isimli oyun, yarın saat 19.00’da Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü’nde sahnelenecek. n Sahibi tarafından takside unutulan bir sardunya çiçeğinin öyküsünü dinlemeye ne dersiniz? İstanbul Oyuncak Müzesi’nde yarın saat 14.00’te sahnelenecek olan Kayıp Eşya Bürosu Obje Tiyatrosu, çocuk edebiyatının tanınmış yazarlarından Sevim Ak’ın aynı adlı hikâyesinden uyarlanan bir oyun... The Phantom of the Opera Kayıp Eşya Bürosu

        BAŞKA NE VAR?

        Mall of İstanbul’da bu hafta sonu tek seferde 75 TL’lik alışveriş yapan müşterilere makyaj çantası hediye. Anneler Günü’nde Mall of İstanbul’da yapılacak etkinliklere katılabilir annenizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.
        18 Mayıs’a dek Ankaralı sanatseverler, 18. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nde film gösterim programının yanı sıra atölye çalışmaları, forum ve panellere de katılabilir. Festivalin bu seneki, teması, “18’in halleri”.
        İnsanın sınırlarını genişlettiği hareketten ilham alan New Balance Bozcaada Koşusu, bu yıl da baharın ilk günlerine canlılık katacak. Bugün Bozcaada’da buluşacak koşucular, adımlarını dünyayı değiştirmek için atacak. Koşu, yarı maraton ve 10 kilometre olmak üzere 2 kategoride gerçekleştirilecek. n 16-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava festivali Cappadox’a sayılı gün kaldı! Festival, doğayı ve yeşili koruma bilinciyle de öne çıkıyor. Cappadox için özel olarak tasarlanan Güneş Enerjili Yayın Sahnesi’ndeki konserler festivalin doğa dostu ve sürdürülebilir yönünü vurguluyor. Sahne; 16 Mayıs’ta Ulaş Özdemir ve Mustafa Kılçık Duo, 17 Mayıs’ta Josef van Wissem ve 18 Mayıs’ta Mino Cinelu’nun.
        Sosyal platform Fil’m Hafızası, 14 Mayıs Perşembe günü Asmalımescit Mürekkep’te gerçekleştireceği Best of Cannes isimli etkinlikte Cannes Film Festivali’nde ödül almış ya da ödüle aday gösterilmiş en iyi kısa filmleri sinefillerle buluşturacak. Gecenin ev sahipliğini başarılı oyuncu Nazan Kesal üstenecek.
        2015 Türkiye Karting Şampiyonası’nda sezonun ikinci yarışı bu hafta sonu Ülkü Motorsporları Kulübü’nün organizasyonuyla İzmir Park pistinde gerçekleştiriliyor. Toplam 6 ayaktan oluşan Türkiye Karting Şampiyonası’nın ikinci yarışında Mini, Formula Junior, Formula Senior ve Formula Master kategorilerinde sporcular mücadele edecek.
        Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından düzenlenen Anadolu Çizgi Film (Animasyon) Festivali, 14 Mayıs’ta Eskişehir Anemon Otel’de yapılacak. Oscar adayı kısa filmlerin üretim süreçleri, yapımcı ve yönetmenlerinin anlatımıyla festival workshop’larına konu olacak.
        ”Çizimden Çekime, Yazımdan Yapıma”, mizah dünyasının başarılı isimleri bu hafta sonu Mizah Festivali kapsamında Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde buluşacak. n Karaköy’ün pazar yeri Souq bu hafta sonu “Doğal” temasıyla kuruluyor. Doğal hayata dair materyaller, ağaçlar, bitkiler, sabunlar, zeytinyağları, ekmekler orada olacak. Ucan Süpürge Karting Şampiyonası Cappadox
        YEME İÇME
        ”Bu Sanatı Yerim” sloganıyla İstanbul’un ruhunu ve gastronomi zenginliklerini bir araya getiren Food Art Fest başladı. Lezzet avcıları; festivale katılan restoranlarda yaratıcı şeflerin hazırladığı tasarım harikası mönülerin tadına bakabilecek.
        Nobu Bodrum yaz sezonunu açıyor. Dünyanın önde gelen şehirlerinin ardından, geçtiğimiz sene Türkiye’deki ilk şubesini, Palmarina Bodrum’da açan dünyaca ünlü Şef Nobu Matsuhisa ile ünlü aktör Robert de Niro’nun sahibi olduğu ikonik Japon restoranın lezzetleri denenmeli...
        Yarın sabah Nişantaşı’ndaki Kahwet Fairuz’da “annelere ve onların sözünden hiç çıkmayan çocuklarına” lezzetli bir kahvaltı hazırlandı. Merengue yumurtadan Lübnan kahvaltılarının vazgeçilmezi ekmek arası künefeye kadar donatılmış bir masada o tabak bitecek! Nobu Bodrum
        VİZYON
        Sovyetler Birliği’nden bir gerilim hikâyesi:
        44. Çocuk Daniel Espinosa’nın yönettiği ve Tom Hardy, Gary Oldman, Noomi Rapace ile Joel Kinnaman’ın başrolde oynadığı film, Sovyetler Birliği’nde geçen bir hikâye üzerine kurulmuş. Devletin güvenlik teşkilatında çalışan bir görevlinin karısının hain olarak suçlanmasıyla mücadele ederken diğer taraftan, bir çocuk cinayetini çözme çabası konu edilmiş.
        60’lı yıllar California manzarası Gizli Kusur Yönetmenliğini Paul Thomas Anderson’un yaptığı ve başrollerinde Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Owen Wilson ile Reese Witherspoon’un oynadığı film, 60’lı yılların sonunda geçen bir polisiye hikâyenin etrafında şekilleniyor. Sörfçüler, dümenciler, keşler, cinayet manyağı bir tefeci, Los Angeles emniyeti ve gizli görevde bir tenor saksofoncusu gibi çok farklı karakterlerin etrafında gelişen olayların merkezinde ise Phoenix’in oynadığı dedektif bulunuyor. İki kadının sarsıcı ilişkisi Burgonya Dükü Peter Strickland’nin yönettiği ve Sidse Babett Knudsen, Chiara D’Anna, Fatma Mohamed ile Eugenia Caruso’nun başrollerinde oynadığı filmde, 30’lu yaşlardaki Evelyn ile her gün ev işlerini yapmak için yanına gittiği Cynthia’nın ilişkisinin nasıl mahrem ve sınırları aşan bir hale geldiği ve gelinen noktanın ikili arasında yarattığı gerilim muhteşem bir görsellikle izleyiciye sunuluyor.
        Öksüz bir çocuğun hikâyesi Koro

        François Girard’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerinde Dustin Hoffman, Kathy Bates, Eddy Izzard ile Garrett Wareing var. Film, 12 yaşında öksüz kalıp bir yardımsever tarafından yatılı bir müzik okuluna kaydı yaptırılan Stet’in hem yaşıtları hem de müzik ile olan ilişkisini anlatıyor. Stet’in okulun korosunun şefiyle olan ilişkisi filmin ana omurgasını oluşturuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ