Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün ve yarın öğlene kadar Ay, Terazi burcunda dolaşıyor. Bu süreçte uyumlu, anlayışlı ve sevgi dolu oluruz. Romantik planlar hayatımızda ön plana çıkar. Neşeli ve esprili bir enerjiyle dolarız. Aynı zamanda her zamankinden daha hassas olabilir ve az güvenilir davranabiliriz. Aşk ve ilişkiler ön planda olur. Kararsızlıklarımız bizi zorlayabilir.

        KOÇ

        Özel yaşamınızda işler yolunda gitse de gitmese de size destek olacak bir partner ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hemen tepki almak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlardan fayda göreceksiniz.

        BOĞA

        İş hayatınızda kendinizi stres altında hissederseniz bazı davranışlarınızla bunu çalıştığınız kişilere göstermelisiniz. Bugün, işlerinizde güzel sonuçlar alınabilir. Kendinizden emin olun.

        İKİZLER

        Başka insanları kendi ailenizden daha fazla düşündüğünüz bir dönem içindesiniz. Yabancılarla yapılacak işleriniz önem kazanacak. Özel hayatınızda güzel gelişmeler sizi memnun edebilir.

        YENGEÇ

        Bugün, ailenize karşı sorumluluklarınız yüksek olacak. Gün içinde şansınız davranışlarınızda gizli olacak, bu yüzden kendinizi birkaç kere kontrol etmeye özen gösterin.

        ASLAN

        İletişime yönelik konularda fazlasıyla ölçülü ve dengeli olabilir, işinizi şansa bırakmayabilirsiniz. Sinirleriniz kolay zıplayabilir. Sizi az tanıyan insanlara karşı toleransınızı yüksek tutun.

        BAŞAK

        Olaylara gerçekçi gözlerle bakacaksınız. Parasal konularda biraz dengeli ama bir o kadar da ekonomik davranmanız mümkün. Çevrenizin işlerinizde sizi desteklediğini göreceksiniz.

        TERAZİ

        Farklı davranışlarınız yanlış anlaşılabilir, bu da sıkılganlığınızı artırabilir. İlişkilerinizdeki dengesizliklere dikkat edin. Aşk hayatınızda ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde güzel gelişmeler olabilir.

        AKREP

        İş ortamlarınızda bir süreden beri fazlasıyla mücadele ediyorsunuz. Artık bu sorunlarla ilgilenmek istemeyeceksiniz. Bugün, hayalperest taraflarınız özel yaşantınızda etkili olacak.

        YAY

        Özel hayatınızın yoğunluğu arkadaşlarınıza karşı daha az tahammüllü davranmanıza neden olabilir. Yakın çevrenizden sizi de çok mutlu edecek güzel haberler alacaksınız.

        OĞLAK

        Göz önünde olacağınız yerlerde duygularınız sizi zorlayabilir. Yarım kalan işlerinizi halletmeden rahat etmeyeceksiniz. Parasal konularda istediğiniz gelişmeler gerçekleşecek.

        KOVA

        Geleceğe yönelik planlarınızda ve projelerinizde mantıklı, dengeli ve keyifli olabilirsiniz. Duygu iniş çıkışlarınız sizi yorabilir. Çevrenize her konuda yardım etmek isteyebilirsiniz.

        BALIK

        Ortaklaşa yapacağınız harcamalarınızda elinizden geldiği kadar dengeli ve ölçülü olmalısınız. Sizi manevi olarak destekleyen işlerinizden güzel sonuçlar almanız mümkün.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ