Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Günün haberleri 22.03.2016

        İstanbul, bugün ve yarın yazı yaşayacak. Termometreler, perşembeye kadar 20-22 dereceyi gösterecek. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık, çarşambadan sonra yeniden düşecek.

        İstanbul'da bugün hava parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 19 derece olacak.

        13 İL İÇİN HAFİF YAĞMUR UYARISI

        Yapılan son değerlendirmelere göre; kuzey, iç ve batı kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Bursa , Kocaeli, Sakarya ,Sinop, Samsun, Kastamonu, Karabük, Bartın, Zonguldak çevrelerinin hafif yağmurlu; Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmurlu; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

        Sabah saatlerinde İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun batısında hafif; Doğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın Marmara, Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

        SICAKLIKLAR 8 DERECE ARTIYOR

        Ülke genelinde 3 ila 8 derece artarak, mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

        Piyasalar güne nasıl başladı?

        1 DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? ÇEYREK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ... İŞTE ALTIN FİYATLARI

        Bugün doğduysanız; bilim, matematik ve zihinle ilgili işler tam size göre demektir. Becerikli ve iş bitirici yapınız sayesinde etrafınızda her zaman önemli ve güçlü dostlarınız olacak. Yalnız sabırsız ve fevri yanlarınızı çok iyi dengelemeli, etrafınızdakileri üzmemelisiniz. Bu sene, duygusal olarak hayatınızda çok önemli değişimler oluşabilir.

        GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

        İBB'nin trafik yoğunluk haritasına göre, İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 56.

        İŞTE YOLLARDA SON DURUM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ