Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün doğduysanız; halkla ilişkiler alanında ve içinde insan olan her türlü işte kendinizi rahatlıkla gösterebilirsiniz. Amaçlarınız doğrultusunda hareket etmeyi çok iyi beceriyorsunuz. Bu sene, hayatınızda beklenmedik olaylar yaşanabilir. Birdenbire gelişecek hızlı olaylara açık olmalısınız. Öte yandan, ilişkilerinize de gereken özeni göstermenizde yarar var.

        KOÇ

        Parçalı Ay tutulması, ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler yaratabilir. Gerekli uzlaşmalar ve diplomasi yapılmazsa ilişkileriniz riske girebilir. Bu etki ortaklaşa işleriniz için de geçerli.

        BOĞA

        İşinizle ilgili beklenmedik olaylara, duygusal streslere, bitişlere hazırlıklı olmalısınız. Bir işin beklediğiniz gibi olmadığını görebilir ve her zamanki eğlenceli yapınızdan uzaklaşabilirsiniz.

        İKİZLER

        Bu Ay tutulması, aşk hayatınızla ilgili hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Yaratıcılığınız artmaya başlayacak. Çocuklarınızla olan ilişkilerinizle ilgili beklenmedik durumlar oluşabilir.

        YENGEÇ

        Duygusal anlamda birtakım streslere, kopmalara, iniş-çıkışlara dikkat edin. Üstleriniz ve iş ilişkisi içinde bulunduğunuz kişilerle ilişkilerinizde de son derece dikkatli olmanız gerekebilir.

        ASLAN

        Ay tutulması, yakın çevrenizdekilerle ilişkilerinizde hızlı olayları hayatınıza taşıyabilir. İletişim becerilerinizle, eğitimle ve sözleşmelerle ilgili konularda hızlı gelişmelere açık olmalısınız.

        BAŞAK

        Parasal durumunuzda veya diğer kişilerle mali ilişkilerinizde tedirgin edici şekilde gelişen durumlara karşı dikkatli olun. Evdeki sorumluluklarınız hayatı keyifli algılamanıza engel olacak.

        TERAZİ

        Kişisel alanınızda yaşayacağınız bu Ay tutulmasıyla beraber hayatınızla ilgili konularda önemli gelişmeler karşınıza gelecek. Yakın çevrenizin sorumluluklarıyla ilgili bir olay yaşanabilir.

        AKREP

        Kontrolünüzün dışında etkenlerin devreye girdiği bir tutulma yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınız artabilir, sezgileriniz güçlenebilir. Bir süredir gizli kalan fikirler ve sırlar bu süreçte açığa çıkabilir.

        YAY

        Sosyal çevrenizde beklenmedik olaylar ve hareketlenmeler oluşabilir. Yine sosyal çevrenizdeki insanlar size aşkı sunabilirler. Arkadaşlarınızın yaşadığı olaylar sizin hayatınızı da etkileyecek.

        OĞLAK

        Ay tutulması, özel hayatınızı, aile ilişkilerinizi ve güvenlikle ilgili konuları karşınıza getirecek. Özellikle iş ilişkisi içinde bulunduğunuz kişilerle iletişiminizde çok dikkatli olmalısınız.

        KOVA

        Yabancılarla yapılacak işler, seyahat, eğitim ve hukuk alanlarında önemli duygusal gelişmeler devreye girebilir. Uzaktaki akrabalarınızın hayatındaki olaylar sizin hayatınızı da etkileyebilir.

        BALIK

        Ortaklaşa parasal konularda beklenmedik sürpriz gelişmelere açıksınız. Duygusal kararlar, bir borcun altına girme gibi durumlar önem kazanabilir. Elinize bir miras geçebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ