Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Bugün sabah saatlerinde kafamıza göre davranma isteğimiz yoğun olabilir. Durum ve koşullardan kolay bir şekilde hoşnut olmayacağız. Tüm gün Ay boşlukta olacağından önemli işlerimizde istediğimiz sonuçları elde etmek kolay olmayabilir. Yarın devreye girecek dolunayın etkilerini, yaşayacağımız duygusal iniş çıkışlarla bugünden hissetmeye başlayabiliriz. Dengeyi korumaya özen gösterelim.

        KOÇ

        Özel hayatınız veya ortaklı işleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Hem para hem de duygusal ilişkilerinizi idare etmelisiniz. Bugün, önemli işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

        BOĞA

        İş ve çalışma koşullarınız hayatınızın merkezinde olacak. İş ortamlarınızda adaletli ve barışçıl etkiler altındasınız. Sağlığınızı ilgilendiren alanlarda dengeyi sağlamaya çalışacaksınız.

        İKİZLER

        Aşk hayatınızda dengeli ve romantik etkileşimler altındasınız. Size keyif verecek aktiviteler ve ortamlar içinde bulunabilirsiniz. Bugün, kontrollü olmak sizin için önemli olacak.

        YENGEÇ

        Evinizi ilgilendirecek konularda harekete geçerek halledilmesi gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Uzun zamandır çok çalışıyorsunuz. Biraz dinlenmek isteyebilirsiniz.

        ASLAN

        İletişimi yüksek bir biçimde güne başlıyorsunuz. İletişime, satışa ve pazarlamaya dayalı işleriniz varsa ölçülü ve adaletli yapınızla davrandığınız için iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

        BAŞAK

        Maddi konular ve kazanımlarınız bugün kafanızı meşgul edebilir. Her konuda mukayese içindesiniz ama vardığınız sonuçlar, sizi tatmin etmeyebilir. Duygu iniş çıkışlarınızı kontrol edin.

        TERAZİ

        Bugün şartlar sizden yana olabilir. Öncelikleriniz kendi hayatınız üzerinde yoğunlaşacak. Kafanıza göre hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla birlikte hareket edebilirsiniz.

        AKREP

        Bugün sakin ve sessiz bir şekilde hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Kafanıza takılanları önce kendi içinizde halletmelisiniz. Maddi konularda temkinle hareket etmeye özen göstermelisiniz.

        YAY

        Sosyal çevrenizin aktif olacağı bir gün geçireceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilir veya arkadaşlarınızın bazı işlerini üstlenebilirsiniz. Dengeli olmalısınız.

        OĞLAK

        Önemli toplantılarınız ve görüşmeleriniz varsa şartları siz belirleyebilirsiniz. Anlaşmacı tavırlarınız beraber iş yaptığınız insanları etkileyebilir. Her tür alternatifi düşünmeniz gerekiyor.

        KOVA

        Güne düşüncelerinizdeki yoğunluklarla başlayacaksınız. Uzaktaki akrabalarınızdan veya dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Anlık kararlar bu aralar fazlasıyla devrede olacak.

        BALIK

        Ödemeler dengenizi oturtmaya ve alacak-verecek hesaplarınızı uygun bir şekilde ayarlamaya çalışacaksınız. İşlerinizde doğru yolu zorluyorsunuz ama gözden geçirecekleriniz olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ