Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Kasım ayı burç yorumları! Hande Kazanova'dan aylık burç yorumları
        1

        Koç Burcu: Kasım ayına hem parasal konular, hem de geleceğinize etki eden konularda alacağınız önemli sorumluluklarla giriş yapacaksınız. Toplumsal konular, ön planda olmak, gelecek projeleri tüm ay boyunca sizi canlı kılacak.

        2

        Önemli ve sizi destekleyen iş görüşmeleri 03-07 Kasımda devrede olacak. Güçlü ve etkili insanlarla yapacağınız görüşmelerde onların sizin söylediklerinizin veya yapacaklarınızın arkasında durduğunu görmek kendinize olan güveni körükleyebilir.

        3

        Önemli ve sizi destekleyen iş görüşmeleri 03-07 Kasımda devrede olacak. Güçlü ve etkili insanlarla yapacağınız görüşmelerde onların sizin söylediklerinizin veya yapacaklarınızın arkasında durduğunu görmek kendinize olan güveni körükleyebilir.

        4

        Önemli ve sizi destekleyen iş görüşmeleri 03-07 Kasımda devrede olacak. Güçlü ve etkili insanlarla yapacağınız görüşmelerde onların sizin söylediklerinizin veya yapacaklarınızın arkasında durduğunu görmek kendinize olan güveni körükleyebilir.

        5

        14 kasımda oluşan dolunay parasal alanlarınızı etkiliyor. Parayla bağlantılı işlerinizde istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ya da bu tarihlerde elinize bir para geçebilir veya kendi para birikimlerinizi, sahip olduklarınızı sorgulayabilirsiniz.

        18 kasım a dikkat edin. Yüksek düşüncelerinizde, idealist oluşumlarda yanılma ihtimaliniz çok yüksek. Seyahat, eğitim, medya, hukuk, yabancılarla girişilecek işlerinizde şartları iki kere kontrol edin ve gerçekçilikten uzaklaşmadan adımlar atmaya çalışın.

        6

        22- 23-26 kasım önemli bağlantılar için uygun tarihler. Ortaklaşa girişilecek her tür işinizde imzalar, kalıcı adımlar atılabilir. Bir yandan ikili adımlarda iyi hissedeceksiniz, diğer yandan sorumluluklarınız bakış açınızda sizi bir parça da olsa daraltacak. Fikirlerinizde somut, fazla gerçekçi ve biraz da tutucu olabilirsiniz. Bu da esnekliğinizi kaybetmenize ve hayattan alacağınız keyfi algılayamamanıza neden olabilir.

        7

        25 kasımda güçlü ilişkiler iş hayatınızda sizi olumlu etkileyebilir. Özel hayatınızdaysa, göz önünde olacağınız yerlerde sevdiğiniz insanın tutkuyla, biraz kıskançlıkla ve yönlendirmeyle ilişkinizi ve sizi manipüle etmeye çalıştığını görebilirsiniz. Aile hayatınızdaki ilişkilerde de bu etki devrede olacak.

        8

        29 kasımda oluşan yeniayla beraber gelecek için atacağınız adımlar hızlanıyor. Seyahat, yabancılarla yapılacak işler, eğitim, akademik konular, medya, hukuk, ticaret alanlarında önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı uygulamanın tam zamanı.

        9

        Boğa Burcu: Kasım ayına, Ekim ayının sonunda aldığınız, özel hayatınızla ilgili yeni kararlarla giriş yapacaksınız sevgili Boğalar.

        01-03-05-07 Kasım, olumlu tarihleriniz. Özellikle hem özel hayatınızda hem de iş alanlarınızda güçlü ve etkili insanlardan aradığınız faydayı görebileceksiniz.

        10

        09 Kasım’dan sonra artık tam anlamıyla enerjinizi kariyerinize ve iş alanlarınıza aktarmaya başlıyorsunuz. Kendinizi toplumsal konularla daha fazla ortaya koymak isteyeceksiniz.

        11

        12 Kasım’dan sonra bankayla görüşmeler artabilir, vergi konularına çözümsel yaklaşmak isteyebilir, nafaka işiyle uğraşabilirsiniz ya da bir miras konusuyla ilgili konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Parasal konularda çok çabuk fikirler üreteceksiniz ve bu fikirleri hayata geçirmek isteyeceksiniz.

        12

        14 Kasım’daki Dolunay ile beraber hayatınızla ilgili önemli kararlara odaklanabilirsiniz. Tam da özel hayatınıza bu vakti ayırmanız gereken dönemde, kendi istekleriniz ve kendi kişisel hayatınızla olan bağlantılarınızın devreye girmesiyle bu Dolunay’da her iki tarafı da iyi dengelemeniz çok önem kazanacak.

        13

        18 Kasım’a dikkat edin. Arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemeniz gerekiyor.

        20 Kasım’dan sonra sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla daha doğru, daha etkili iletişimler kurmaya başlayacaksınız.

        14

        22 Kasım’da çok güzel bir iş teklifi, parasal teklif gündeminize gelecek, kapınızı çalacak ve siz bu tekliften sonra 23 Kasım’da da parayla ilgili güzel bir oluşuma imza atabileceksiniz. Bakış açınızın dar olmamasına özen gösterin, negatiflikten kaçının ve karşınıza güzel fırsatların çıktığını bilin lütfen.

        15

        29 Kasım’daki Yeniay ise ortaklaşa parasal konularda yeni adımları karşınıza getirecek. Yani borç ve kredi almak istiyorsanız, 29 Kasım ve sonrası yapmak sizin yararınıza olacak.

        16

        İkizler Burcu: Hemen Ekim sonunda oluşan Yeniay ile birlikte Kasım ayına “merhaba” diyeceksiniz sevgili İkizler. İş hayatınızın oluşumları bu ay çok etkili olacak, çok fazla koşturacaksınız, çok fazla başkalarına hizmet edeceksiniz ve işinizde kendinizi göstermek isteyeceksiniz.

        17

        03 Kasım sizi iş alanlarınızda, özellikle parasal konularda güzel görüşmeler ve anlaşmalar söz konusu olabilir.

        05 Kasım, özel hayatınızda, sosyal ortamlarda, sevdiğiniz insanla esnek ve birbirinizi destekleyen adımlar içinde olacaksınız.

        18

        07 Kasım’da ise iş hayatınızda güçlü insanlardan alacağınız desteklerle belki bir terfi, bir promosyon ya da aldığınız paranın yükselmesi gibi durumlar söz konusu olabilir.

        09 Kasım, artık tam anlamıyla mücadelenizi parasal konulardan çıkartıp enerjinizi daha fazla seyahat, eğitim ve yabancılarla yapılacak işlere yönelttiğiniz bir dönem olacak.

        19

        12 Kasım itibarıyla artık daha fazla özel hayatınızdaki konuları konuşmaya başlayacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki konuları halletmek, konuşmak, paylaşmak, daha mantıklı adımlar atmak için de uygun bir süreç olacak.

        14 Kasım’daki Dolunay, sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Beklenmedik konu ve olaylar daha fazla gündeminizde yer edebilir. Hesapta olmayan birtakım gelişmeler ve durumlar sizi şaşırtabilir. Aynı zamanda bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz.

        20

        21 Kasım itibarıyla özel hayatınızda kimliğiniz ön plana çıkmaya başlıyor. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket etmek, karşı tarafın beklentilerine göre davranmak önem kazanacak.

        22 Kasım, özellikle aşk hayatınızda güzel gelişmelerin olacağı, güzel tekliflerin devreye gireceği bir süreç.

        21

        25 Kasım, özel hayatınız ve özellikle tutkularınızla ilgili konulara biraz dikkat etmeniz gerekecek. Sevdiğiniz insanı sahiplenici özellikleriniz ön planda olabilir, bu sahiplenmekten kaynaklı olarak onu, istediğiniz konularda manipüle etmek isteyebilirsiniz.

        29 Kasım’daki Yeniay, özellikle ikili ilişkiler, evlilik ve özel hayatınızla ilgili konularda önemli adımları destekleyen bir Yeniay olacak.

        22

        Yengeç Burcu: Kasım ayı olumlu etkilerle başlıyor. Bu ay, bir yandan iş hayatınızda önemli sorumluluklar üstlenirken bir yandan da iş ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi korumak durumunda kalacaksınız.

        23

        03 Kasım, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi ve fikirlerinizi ortak noktada buluşturabileceğiniz günlerden. Bu da uzun zamandır aranızda gidip gelen ve sıkıntı yaşadığınız konuları toparlamanıza yardımcı olabilir.

        07 Kasım özel hayatınızda güçlü, etkili bir şekilde kendinizi ortaya koyabileceğiniz günlerden bir tanesi.

        24

        09 Kasım itibarıyla artık enerjinizi tam anlamıyla parasal konulara yönlendireceksiniz. Bu alanda mücadeleleriniz başlıyor. Tehlikeli yerlerden ve ortamlardan kaçınmak, birazcık daha dikkatli ve düşünerek adım atmak bu süreçte önemli olmalı

        25

        12 Kasım itibarıyla artık sağlık kontrollerinizi yaptırmanız için uygun bir döneme giriyorsunuz. İş hayatınızda önemli konuşma ve görüşmeler içine gireceksiniz.

        14 Kasım’da oluşan Dolunay, sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerçekleşecek. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınız arasında önemli konular cereyan edebilir.

        26

        18 Kasım iş görüşmelerinde dikkat etmeniz gereken ve herhangi bir anlaşmaya imza atmamanız gereken tarihlerden bir tanesi. Çünkü gözden kaçırdığınız bazı detaylar ileride başınıza sıkıntı ve sorunlar açabilir.

        22 ve 23Kasım tarihlerinde çok önemli iş sorumlulukları alabilirsiniz. Bu süreçte bakış açınızı geniş tutmaya çalışın. Aynı zamanda da gerçekçilikten uzaklaşmadan adımlarınızı kolaylıkla atabilirsiniz.

        27

        29 Kasım’da oluşan Yeniay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. Bu Yeniay ile beraber bazı işlerinizde, özelikle ortaklaşa adım attığınız işlerinizde birtakım sıkıntılar ve sorunlar yaşamaya meyilli olabilirsiniz ama iş, hizmet ve sağlığınızla ilgili konularda önemli adımlar ve kararlar da devrede olacak.

        28

        Aslan Burcu: Kasım ayı ev, aile ve yuva konularına odaklandığınız bir ay olacak sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar.

        05 Kasım’da özellikle sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat, eğitimsel konulara yönelik birtakım adımlar ya da tatil planları keyfinizi yerine getirecek.

        29

        03 ve 07 Kasım tarihlerinde ailenizdeki insanların sağlığında olumlu, güzel gelişmeler altındasınız.

        09 Kasım itibarıyla ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık gibi konularda cesur kararların alınabileceği bir döneme giriyorsunuz. Diğer taraftan ilişkinizde şimdiye kadar açıkça ifade edemediğiniz, konuşulmamış konuların daha fazla gündeme geldiğine şahit olabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla yüzleşmeler içine girebilirsiniz.

        30

        12 Kasım itibarıyla tam anlamıyla aşk hayatınızı konuşacaksınız. Eğitimsel konular, öğretmenlik gibi konular daha fazla ön plana çıkabilir. Çocuğunuzla olan iletişiminiz de önem kazanmaya başlıyor.

        14 Kasım’da oluşan Dolunay, kariyer hayatınızda önemli birkaç günü karşınıza getirebilir. Kariyerinizle ilgili konularda iniş-çıkışlar yaşamaya meyilli olacaksınız.

        31

        18 Kasım, dikkat edilmesi gereken tarihlerden bir tanesi. Özellikle ortaklaşa parasal konularda, eğlence hayatınız, aşk hayatınız ya da çocuğunuzla ilgili olan harcamalarınızda birtakım yanılgılar, aldanmalar ve kandırılmalar söz konusu olabilir.

        23 Kasım, düşüncelerinizde biraz hayata dar bir bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Belki de üstleneceğiniz sorumluluklardan kaynaklı olarak böyle hissediyorsunuz.

        32

        26 Kasım’da seyahatler, tatil planları, eğitimsel konular, dış ortamlar, geleceğe yönelik önemli adımlar özel hayatınızda devrede olacak.

        33

        29 Kasım’da devreye giren Yeniay ile beraber aşk hayatınızda önemli kararlar daha fazla gündeminize yerleşecek. İşinizle ilgili konularda, bir iş ilişkisinin bozulması ya da var olan ilişkilerinizden daha farklı ilişkilerin dikkatinizi çekmesi gibi durumlar bu zamanda gündeme gelebilir. Bu Yeniay ile beraber aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda önemli karalar almaya yatkın olacaksınız.

        34

        Başak Burcu: Kasım ayında iletişimsel konularınız fazla olacak, düşüncelerinizi daha fazla yakın çevrenizle paylaşacaksınız sevgili Başaklar.

        03 Kasım’da sanatsal işlerinizde iletişiminizi istediğiniz gibi ortaya koyacaksınız ve güçlü iletişimle çevrenizi, yaptığınız işte etrafınızdaki insanları etkilememeniz mümkün değil.

        35

        07 Kasım, aşk hayatınızda güçlü etkilerle hareket ettiğiniz tarihlerden bir tanesi. Yakın çevrenizdeki bir insanla etkileşim kurmanız söz konusu.

        09 Kasım itibarıyla artık enerjiniz değişmeye başlıyor. Girişimleriniz adına iş hayatınız, sağlıkla ilgili konular daha fazla önem kazanacak. Enerjinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız.

        36

        12 Kasım itibarıyla geleceğe yönelik planlarınızı devreye sokacağınız bir sürece giriyorsunuz. Ev hayatını yakın plana alma, evle ilgili planlar içine girme, aile arasında önemli konuların konuşulması, bir ev alımına odaklanabilirsiniz.

        37

        14 Kasım’da oluşan Dolunay, seyahat, yabancılarla yapılacak işler, eğitim, ticaret, medya ve hukuk alanlarınızı hareketlendirecek. Bu Dolunay, yakın çevrenizdeki olup biten olaylara daha fazla odaklı olduğunuz için, uzak çevrenizdeki insanlarla uğraşmak sizi fazlasıyla hassas kılabilir.

        38

        18 Kasım’da , özel hayatınızda birtakım yanılgılar, hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz. Bir ev almayı ya da ev değiştirmeyi düşünüyorsanız, arada bir aracı varsa, yanıltıcı etkilere karşı da dikkatli olun.

        23 Kasım’da özellikle konuştuğunuz, söz verdiğiniz, aile büyüklerinizden biriyle fikir birliği içinde olduğunuz bir konunun önemli bir sorumluluğunu üstleniyor olacaksınız.

        39

        29 Kasım’daki Yeniay ev, aile ve yuvayla ilgili konularda yeni başlangıç ve kararları karşınıza getirecek. Ailenizle ilgili her tür konuda alacağınız kararları bu Yeniay çerçevesinde yapmaya özen gösterin

        40

        Terazi Burcu: Parayla ve özellikle de yakın çevrenizle ilgili önemli sorumluluklar, bu ay devrede. Kasım ayının ilk haftasındaki güzel ve olumlu etkiler sizi daha yukarıya taşıyabilir.

        07 Kasım’da, aile hayatınızda maddi konularda kazanımlarınızın artması, kendinizi onlara karşı güçlü hissetmenize neden olabilir. Onlardan da istediğiniz destekleri görüyor olacaksınız.

        41

        09 Kasım itibarıyla artık enerjinizi aşk hayatınıza kaydırmaya başlıyorsunuz. Ev, aile ve yuva alanlarınızdaki o sıkıntılı dönemler geride kalıyor. Bu alanda sevdiğiniz insanla zaman zaman inatçılıktan, fikri sabitlikten kaynaklı olarak sürtüşmeler içine girmeniz de söz konusu.

        42

        12 Kasım’dan sonraki iki haftalık süreçte yakın çevrenizle iletişiminiz artmaya başlıyor. İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar sektöründen birinde çalışıyorsanız bu alanda konuşmalar, görüşmeler ve toplantılar hızlanacak.

        43

        14 Kasım’daki Dolunay da partnerinizin ve sizin ortaklaşa para haneniz önem kazanacak. Kazanımlarınızı değerlendirmenin, yatırıma dönüştürmenin yollarını bu Dolunay ile beraber arayabilirsiniz. Bir yandan da ortaya çıkacak bir borç ya da ödeme konusunda önemli çözümler devreye giriyor olabilir.

        44

        18 Kasım tarihinde yakın çevre ilişkilerinizde ve iletişimsel konularda görüşmeleriniz ve anlaşmalarınız varsa yapmamaya özen gösterin. Yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Kafanız dağınık olabilir.

        22 Kasım çok şanslı tarihlerden. İşte bugün devreye girecek güzel bir anlaşma ayaklarınızı yerden kesebilir.

        45

        25 Kasım tarihinde özellikle aile hayatınız için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Evinizde önemli bir değişime kalkışıyor olabilirsiniz. Bu tarihte abartı devreye girecek. Bu yüzden abartılı bir harcama yapmaktan, kaçınmalısınız.

        46

        29 Kasım’daki Yeniay, yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda önemli olacak. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında vermeniz gereken kararlar varsa bu Yeniay’da devreye sokabilirsiniz. Aynı zamanda iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık alanlarından birinde çalışıyorsanız bu alanlardaki yeni kararlarınızı ve başlangıçlarınızı devreye sokun.

        47

        Akrep Burcu: Kasım ayı kişisel girişimlerinizle ve bu alanda alacağınız yeni kararları uygulamaya koymakla başlıyor sevgili Akrepler. Başınızda çok iş olacak ve bütün bu işlerle teker teker uğraşacaksınız.

        48

        03 Kasım tarihinde yakın çevre bağlantılarınızda, onlarla olan iletişiminizde isteklerinizi ve gücünüzü istediğiniz gibi ortaya koyacaksınız. Bir yandan da satış, reklam, pazarlama ve bilgisayar alanında bir işiniz varsa bu alanda güzel anlaşmalarınızı devreye sokabilirsiniz.

        09 Kasım’dan sonra artık enerjinizi tam anlamıyla ev, aile ve yuva konularına kaydırıyorsunuz. Aileniz, güvenliğiniz, eviniz sizin için çok daha önemli olmaya başlıyor.

        49

        12 Kasım itibarıyla parasal konularda çözüme dayalı yaklaşımlarınız ön plana çıkmaya başlıyor. Ticaretle uğraşıyorsanız, önemli bir para işiniz varsa bu konuda anlaşmalar ve görüşmeler devrede olacak.

        50

        14 Kasım’daki Dolunay, özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde gerçekleşecek. Kendi hayatınıza ve girişimlerinize bu kadar odaklandığınız bir dönemde özel hayatınızdaki insana daha fazla vakit ayırmalı ve bu Dolunay’da onun şartlarına göre hareket etmelisiniz.

        51

        18 Kasım, dikkat etmeniz gereken tarihlerden. Riski işlerle uğraşanlar, borsa, döviz konularında işi olanlar için biraz gerçekçilikten uzak davranacakları, gözden kaçıracakları detaylarla ileride sorun yaşayacakları bir dönem olabilir. Bu yüzden önemli adımlardan bu tarih civarı uzaklaşmakta fayda var.

        52

        21 Kasım’dan sonra artık tam anlamıyla kimliğinizi parasal konularda ortaya koymaya başlayacaksınız. 22 Kasım’da parasal konularda beklenmedik yerlerden göreceğiniz şanslarınız devrede olacak. Geri planda yapılan her tür işinizde zenginliğiniz, fırsatlarınız bol olabilir.

        53

        25 Kasım, yine maddi anlamda çok para harcayacağınız ve bir yandan yakın çevreniz için yapacağınız bu harcamaların ucunu kaçıracağınız bir gün. Bir yandan da yakın çevrenizdeki insanların üzerine baskı kurma etkiniz olabilir.

        29 Kasım’daki Yeniay, parayla ilgili konularda yeni adımlarınızı, yeni kararlarınızı, yeni başlangıçlarınızı destekliyor olacak. Parasal işlerinizde yeni başlangıç ve kararlarınızı bu Yeniay sonrası devreye sokabilirsiniz.

        54

        Yay Burcu: Kasım ayı biraz geri planda durmanız gereken ve sağlığınızı hiçbir şekilde ihmal etmemeniz gereken bir ay sevgili Yaylar.

        05 Kasım’da özel hayatınızda ve aşk hayatınızda keyifli, esnek, canlı, iyimser, farklı, güzel bir gün sizi bekliyor. Çocuğunuz varsa onunla olan bağlantınız da sandığınızdan daha esnek, daha keyifli ve daha rahat akabilir.

        55

        07 Kasım’da, beklenmedik yerlerden alacağınız güzel desteklerle parasal konularda kendi gücünüzü ortaya koyabileceksiniz ya da bir borcunuzu, bir parasal konunuzu güzel bir şekilde halletmenin yolunu bulacaksınız.

        56

        09 Kasım’dan sonra enerjinizi ve hayat mücadelenizi daha çok yakın çevre konularına kaydırmaya başlıyorsunuz. İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar sektöründen birinde çalıyorsanız daha fazla mücadelenin devreye girdiği, daha fazla gruplarla hareket ederek bu konularda girişimlerinizi başlatacağınız bir süreç olacak.

        12 Kasım itibarıyla artık planlarınızı ve projelerinizi konuşabileceğiniz bir döneme geçiyorsunuz.

        57

        14 Kasım’daki Dolunay; iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. Bu Dolunay’da iş hayatınızda önemli stresler, önemli konu ve olayların ön plana çıktığını görme şansınız yüksek. Geri planda durduğunuz için olaylara çok fazla müdahale edemeyebilirsiniz. Oluşan olaylar karşısında dengenizi korumak, sağlığınıza özen göstermek yine çok önemli olacak.

        58

        18 Kasım’da bazı konuşmalar gerçekçi olmayabilir. Özellikle ev, aile ve yuvanızla ilgili konularda; emlak alım, satım, kiralama konuları gibi etkileriniz varsa bu tarihte harekete geçmemelisiniz.

        21 Kasım itibarıyla artık kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. 22 Kasım sosyal çevrelerden alacağınız destekler, konuşmalar, fikirler sizi çok mutlu edebilir. Hayatınıza bu tarihte bir insan girebilir, sosyal çevrenizden bir insanla aşka yelken açabilirsiniz.

        59

        26 Kasım aşk hayatınızda çok mutlu olacağınız tarihlerden bir tanesi. Sevdiğiniz insanla farklı, keyifli, sıra dışı, yenilikçi fikirlerin devreye girdiğini görecek, beraber güzel aktivitelerde bulunarak planlar yapacaksınız.

        60

        Kasım ayını, kişisel hayatınızı ilgilendiren her tür yeni başlangıcınız için çok keyifli bir Yeniay ile kapatacaksınız sevgili Yaylar. Artık sizin zamanınız geldi. Şimdi bütün fikirlerinizi ve girişimlerinizi başlatma zamanı.

        61

        Oğlak Burcu: Kasım ayı, soysal çevre konularının aktif olduğu bir ay olacak. Ekim ayının sonunda sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda oluşan Yeniay ile beraber, Kasım ayında da geleceğinize yönelik her tür planı ve programı devreye sokmanız mümkün. Kasım başı çok güzel etkilere sahip olacaksınız..

        62

        07 Kasım’da geleceğe yönelik iş anlamında güzel anlaşmalar ve konuşmalarda gücü üzerinizde hissedeceksiniz.

        09 Kasım itibarıyla enerjinizi maddi konulara kaydırmaya başlıyorsunuz. Mücadeleniz parasal konularda ön plana çıkabilir. Bir yandan parayla ilgili daha fazla harekete geçme ve kazançlarınızı daha fazla artırmanın yollarını arayabilirsiniz.

        63

        12 Kasım itibarıyla artık kendinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Gezmek, dolaşmak, görüntünüze önem vermek, alışveriş yapmak isteyeceksiniz.

        14 Kasım itibarıyla oluşan Dolunay, daha çok aşk hayatınızı tetikliyor. Bu kadar sosyal çevrenize odaklı olduğunuz bir dönemde, aşk hayatınıza ve özel ilişkilerinize vakit ayırmalısınız. Çocuğunuzla ilgili konu ve olaylar, bu dönemde stresli bir şekilde etrafınızda cereyan edebilir.

        64

        18 Kasım’da yakın çevrenizle olan bağlantı ve ilişkilerinizde birtakım hayallere, yanılgılara ve aldanmalara açık olacaksınız.

        21 Kasım itibarıyla artık biraz geri planda durmak sizin için önem kazanıyor. Bu süreçte önemli girişimde bulunmamalı ve kararlar almamalı riskten kaçınmalısınız.

        65

        25 Kasım’da çok güzel, farklı teklifler devreye girebilir. Güçlü ve etkili davranarak, canınızı dişinize takarak çalışmanız ve kurduğunuz bu güzel ilişkiler, iş hayatınıza da olumlu yansıyabilir. 26 Kasım’da aile hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı artıracak, her zamankinden daha farklı bir gün geçirmek için kolları sıvayacaksınız.

        66

        29 Kasımdaki Yeniay, hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Diğer burçların aksine yeni girişimlerden, adımlardan kaçınmalı, sadece ve sadece planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

        67

        Kova Burcu: Kasım ayı iş hayatınızda ve kariyerinize yönelik adımlarınızda çok güzel başlangıçlar ve kararlarla başlıyor sevgili Kovalar.

        03 Kasım’da etkili bir görüşme devreye girebilir. Beklenmedik yerlerden gizli yardımlar almanız söz konusu. Fikirleriniz desteklenecek ve siz de bu fikirlerinizi uygulamaktan geri kalmayacaksınız.

        68

        05 Kasım’da sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla veya grupsal işlerinizde iletişimsel konularınız hızlanıyor.

        09 Kasım’dan sonra artık Mars’ın sizin burcunuza geçmesiyle beraber rahatlamaya başlayacaksınız. Daha rahat hareket ettiğiniz, enerjinizi iyi ve kontrollü bir şekilde kullanacağınız bir dönem olacak. Sadece, zaman zaman ufak tefek sakarlıklar ve kazalara karşı açık olabilirsiniz.

        69

        14 Kasım’da oluşan Dolunay, ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Ailenize, yuvanıza, sevdiklerinize önem vermek bu Dolunay ile birlikte ön plana çıkacak.

        70

        15 Kasım’da arkadaş çevrenizde beraber aynı idealleri paylaştığınız insanlarla girişilecek güzel işler devrede olmaya başlayacak. Bu işler zaman zaman parasal konularda sizi hayal kırıklığına da uğratabilir. Özellikle 18 Kasım civarı paraya dayalı işleriniz için harekete geçmemek önemli olsun çünkü yanıltıcı ve aldatıcı etkiler altındasınız.

        71

        20 Kasım itibarıyla para evinizin yöneticisinin düzelmesiyle beraber parasal konularda daha rahat etkileşimler içine giriyorsunuz. 22 Kasım tarihini bir kenara not edin çünkü bu tarihte çok güzel bir eğitim, iş, seyahat, ticaret fırsatı devrede olacak.

        72

        25 Kasım yine çok keyifli tarihlerden bir tanesi. Özellikle seyahat halindeyseniz, tatildeyseniz, farklı yerlerde bulunuyorsanız kolay para harcamaya meyilli olacaksınız.

        26 Kasım tarihinde özellikle güzel bir iş fırsatı karşınıza gelebilir. Çok esnek, farklı, sıra dışı bir iş fırsatı olacak bu ve iletişimsel konularda güzel sonuçları karşınıza getirecek.

        73

        29 Kasım’daki Yeniay, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu alanlarda önemli başlangıç ve kararlarınızı uygulamak için bu Yeniay’ı devreye sokabilirsiniz ama iletişimsel konularda bazı ilişkilerinizde sıkıntılar ve zorlanmalar bu süreçte karşınıza çıkabilir.

        74

        Balık Burcu: Kasım ayı eğitim konularınız, yabancılarla yapılacak işler, seyahat, iş görüşmeleri, toplumsal konular anlamında çok şanslı bir ay.

        03 Kasım, sosyal ortamlarda etkili insanlarla konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız bir gün. Bu konuşma ve görüşmeler gelecekle ilgili planlarınızı destekliyor olacak.

        75

        09 Kasım itibarıyla artık enerjinizi biraz geriye çekmek önem kazanacak. Enerjinizde düşüşler görülebilir. Özellikle parasal konularda daha girişimci olmaktan ziyade, var olanı tutmaya özen göstereceksiniz. Yine bu süreçte enerjiniz doğru çalışmayacağı için arkanızdan iş çeviren insanların varlığında artışlar olabilir. Bazı insanların sizinle uğraştığına şahit olabilirsiniz.

        76

        12 Kasım itibarıyla kariyeriniz ve iş hayatınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. Birden fazla işle uğraşmak önem kazanabilir.

        77

        14 Kasım’daki Dolunay’da, satış, reklam pazarlama, iletişim, yayıncılık, tanıtım ve bilgisayar alanlarınızda hassas birkaç gün geçirebilirsiniz ya da yurtdışı bağlantılı işlerinizin sonuçlarını bu alanlarda etkili bir şekilde alabilirsiniz. Yakın çevrenize de bu Dolunay daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

        78

        15 Kasım, beraber çalıştığınız insanlarla, grupsal enerjilerle özellikle kariyerinizde güçlü adımlar atacağınız tarihlerden.

        18 Kasım’a dikkat etmelisiniz zira kariyerinizde bazı konuşmalar sizi yanlış yönlendirebilir. Bu sürece denk gelen zamanda lütfen anlaşmalardan kaçının.

        79

        20 Kasım itibarıyla artık hem fiziki görünümünüzde hem hayatınızla ilgili harekete geçtiğiniz konularda hayat sizi destekliyor. Birkaç aydır yaşadığınız sıkıntıların geride kaldığını göreceksiniz.

        21 Kasım itibarıyla kimliğinizi tam anlamıyla kariyerinizde göstermek öne çıkıyor. Tanınmak, yaptığınız işte görünür olmak, belki şöhret sahibi olmak isteyeceksiniz. Yani, işlerinizin karşılığını almak bu süreçte önemli olacak.

        80

        22 Kasım tarihini bir kenara not edin çünkü bu tarihte iş hayatınızda harika bir teklif karşınıza gelecek ve 23 Kasım’da bu teklifin sorumluluğunu hayatınıza ekleyeceksiniz.

        29 Kasım’da kariyer evinizde oluşan bir Yeniay ile bu ayı kapatıyorsunuz. Bu Yeniay’da kariyerinizle ilgili her tür görüşmenizi, konuşmanızı ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ