Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Muhammed'i organ mafyası mı kaçırdı?

        Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 14 Nisan Salı gününden buyana kayıp olan 6 yaşındaki Muhammed Fırtına'nın izine rastlanamadı. Baba Ümit Fırtına (34) oğlunun organ mafyası tarafından kaçırılmış olabileceğini belirtirken güvenlik güçleri de küçük çocuğu bulmak için seferber oldu.

        Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 14 Nisan 2009 Salı gününden bu yana kayıp olan 6 yaşındaki Muhammed Fırtına'nın izine rastlanamadı. Baba Ümit Fırtına (34) pazarda yufka satarken anne Dilber Fırtına'da (23) oğlunun bulunması için TV kanallarını geziyor. 6 yaşındaki Muhammed'in 6 aylıkken çekildiği fotoğraftan başka görüntüsü olmaması ise arama çalışmalarını zorlaştırıyor. Baba Ümit Fırtına'nın şikâyeti üzerine polis kayıp Muhammed'i bulabilmek için civarda bulunan evlerde aramalar gerçekleştirdi ancak 7'nci gün sonunda da sonuca ulaşılamadı.

        Çorlu'da Şehit Ast. Çvç. Arif Çekiççioğlu Sokak Perşembe pazarının arka tarafında bulunan elektrik trafosunun önünde 14 Nisan 2009 tarihinde oynarken kaybolan 6 yaşında ki Muhammed'in ailesi oğullarının organ mafyası tarafından kaçırılmış olabileceğini düşünüyor. Baba Fırtına, "İşyerinde çalışırken eşim beni arayarak oğlumuzun saat 13.00 sıralarında kaybolduğunu söyledi. Şüphelendiğim kimse yok. Oğlumun organ mafyası tarafından kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum. Kimse ile bir husumetim yoktu. Perişan olduk. Gece gündüz sokaklarda oğlumu arıyorum" dedi.

        Anne Dilber Fırtına ise "Salı günü saat çocuklarımla birlikte Çorlu Belediyesi'nden yardım almaya gittim. Saat 13.00 sıralarında da arkadaşıma uğradık. Oğlum Muhammed diğer çocuklarla oynuyordu. Saat 14.30 sıralarında kaybolduğunu farkettik. Etrafta aradık ve bulamayınca eşime ve polise haber verdim. 3 yaşında Gamze isminde kızım var. Muhammed'in kaybolmasından dolayı çok kötü durumdayım. Başına kötü bir şey gelmesinden kokuyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ