Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (18 Mart 2017)

        Bugün devreye giren Merkür- Venüs birleşimiyle, doğru zamanda doğru şekilde hareket edebilir, mantığımızla, duygularımızı bir çalıştırabiliriz. Sıkıntı yaşadığımız ilişkilerimizdeki problemleri çözmek ve sonuca ulaştırmak için uygun günlerden bir tanesi. Sevdiklerimizle paylaşımlarımızı artırabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda var olan sıkıntı ve problemleri halletmek için uygun koşulları yaratabilirsiniz. Gezmeye, görmeye açık bir insan olarak değişik yerlerde bulunacaksınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaşadığınız sıkıntı ve sorunları bugün devreye giren olumlu açılarla bertaraf edebilirsiniz. Kendinize ve yapacaklarınıza inanın. Çevrenizdeki insanlarla güzel programlar yapabilirsiniz.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eski arkadaşlarınızla konuşmalarınız hafta sonunuzu keyiflendirebilir. Önemli organizasyonların içinde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizi canlandırmanın yolu sosyalleşmek olabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız yerlerde güzel ilişkiler gündeminizi yumuşatıp rahatlatabilir. İşlerinizin hız kazandığı bu dönem yapılması gerekenleri ertelemeden yolunuzda ilerlemelisiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eskiden ilişki içinde olduğunuz insanlarla bir araya gelip sıkıntılarınızdan uzaklaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan bağlantılarınızda keyifli bir gün yaşayacaksınız.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda çözümler, önemli bir borcunuzu veya para sorununuzu halletmenin yollarını bulabilirsiniz. Sevdikleriniz için yapacağınız harcamalar kendinizi ifade etme yolu olabilir.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ikili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda güzel etkileşimlerle önemli konuşmalar altında olacaksınız. Başka insanlardan alacağınız desteklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün günlük işlerinizi kolay halledebilir, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Maddi kazanımlarınız kendinizi daha güçlü hissettirecek. Sevdiğiniz için yapamayacağınız bir şey yok.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğlenceli aktiviteler hayatı daha keyifle algılamanıza neden olacak. Oldukça eğlenceli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. İsteklerinizi, sevdiklerinizin istekleriyle buluşturabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizle olan sorunları gözden geçirebilir, tatlı dille sıkıntıları halledip güzel vakit geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanları evinizde ağırlamak, dışarıda olmaktan daha cazip gelebilir.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişim odaklı işlerinizde güzel gelişmeler altındasınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla fikir birlikleriniz yüksek olabilir. Kendinizi geliştirmekten mutluluk duyabilirsiniz.

        BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sıkıştığınız noktalarda durumu toparlamayı bileceksiniz. Parasal işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde kendinize olan güveniniz tam olabilir.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ