Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (31 Mart 2017)

        Bugün Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte iletişimimizde pratik, ağır, kararlı ve dikkatli bir üslup ortaya çıkabilir. Hızlı enerjilerin aktif olacağı bu dönemde en azından düşüncelerimizde ve konuşmalarımızda sakin ve rahat olmak bizi olası bir sıkıntıdan kurtarabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla parayla ilgili işlerde becerileriniz ve görüşmeleriniz artabilir. Kararlı adımlar size kazandıracak. Ticaretle uğraşanlar için yoğun ve aktif olacakları bir dönem geliyor.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür sizin burcunuza geçecek. Kendinizi rahat ifade edecek, görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Rahatlamış hissedeceksiniz. Konservatif düşünce biçimi size kazandıracak.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Derin düşünceler hayatınızda etkili olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Arkanızdan konuşmalar yapılabilir. Geçmişten kalma meseleleri yeniden gözden geçirmelisiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artacak. İşten elde edilen gelirlerinizi artırmak için plan ve fikirlerinizi uygulamanın tam zamanı. Bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli iş görüşmeleri ve anlaşmaları gündeme gelebilir. Kendinizi kararlı bir biçimde ifade edeceğinizden iş yapacağınız kişilerle iyi anlaşacaksınız. Somut konulara yönelmelisiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşüncelerinizi daha geniş bir açıdan uygulamanın ve kendinizi daha fazla geliştirmenin vakti geldi. Seyahat, eğitim, hukuk, medya ve ticaret alanlarında görüşmeleriniz artabilir.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para giderleriniz konusunda çözümlerinizi ön plana çıkarabilir. Kendi düşüncelerinize göre bir plan uygulayabilirsiniz. Maddi konularda kafanız çok iyi çalışacak.

        AKREP GÜNLÜKBURÇ YORUMU

        Özel hayatınızla ilgili konularda kafanız çözüme yönelik çalışacak. Ortaklı işleri olanlar önemli görüşmelerini bu dönemde yapabilirler. Taşınmayla ilgili konuşmalar ön plana çıkabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanız iş hayatınızı ilgilendiren konu ve olaylarla dolu olacak. İş görüşmeleri ve anlaşmalar artacak. Bu dönemde sağlığınızı gözden geçirebilir, kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda hareketlenmeler başlıyor. Aşkla ilgili görüşmeleriniz artarken, yaratıcılık ve sanatla uğraşanlar için projelerini ortaya koyabilecekleri harika bir dönem geliyor.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda çözüme kavuşturmak istediğiniz konular ön plana çıkacak. Ev değiştirme, kiralama veya satın alma işlemleriniz olabilir. Alışkanlıklarınıza çekidüzen verin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle olan görüşmeleriniz artabilir. Satış, pazarlama, reklam ve bilgisayar alanlarında işi olanlar sağlam ve etkili iletişimleri sayesinde istedikleri başarıyı yakalayabilirler.

        HT MAGAZİN / HANDE KAZANOVA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ