Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (04 Haziran 2017)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Enerjinizi daha çok aile ilişkilerinizde ve ev hayatınızda harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya aile bireylerinizle birtakım sürtüş- meler görülebilir. Evinizin güvenli- ğini ihmal etmemelisiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime dayalı işlerinizde ve yakın çevrenize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle iletişiminizde alıngan, defansif ve sürtüşmeci tavırlardan kaçınmalısınız.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önümüzdeki günlerde paraya dayalı işlerinizde mücadeleleriniz artacak. Mars para harcatmayı sevdiğinden özel hayatınıza, evinize ve yuvanıza dayalı harcamalarınız gündeminizde.

        REKLAM

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birkaç aydır üzerinizde hissetti- ğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam bir enerjiye bırakacak. Kaza ve sakarlıklara karşı dikkat etmelisiniz. Savunmacı olmamaya çalışın.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Mars, sizi kadersel olaylara çekebilir. Enerjiniz düşük olacağından enfeksiyonel durumlara, alerjilere, mide ve göğüs sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem vitaminlerinizi ihmal etmeyin.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak ama savunmacı tavırlardan uzak durun. Geleceğinize yönelik adımlarınız bu dönem içerisinde hızlanabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sorumluluklarınızda artış görü- lebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınızla olan iletişiminize özen göstermelisiniz. Alınganlıklardan uzak durun.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde ve seyahat, eğitim, hukuk konularınızda artış görülebilir. Tanımadığınız veya az tanıdığınız insanlarla önemli mücadeleleriniz olabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Banka, kredi, vergi, sigorta ve ortaklaşa giderler alanında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli her türlü aktivite ve oluşumdan uzak durmalı, eğer çok acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız. olacaksınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Enerjinizi ilişkinize akıtacaksı- nız. Sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde birtakım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir. Bu dönemde alınganlıklardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışma koşullarınızdaki ve hizmet alanlarınızdaki mücadeleleriniz artacak. Sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Mide ve göğüs problemlerine karşı dikkatli olmalısınız.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önünüzdeki dönem aşk hayatınızla ve çocuklarınızın koşullarıyla ilgili mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacaksınız. Enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ