Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ankara'da elektrik kesintisi

        Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Kasım Pazar günü Çankaya'da Öveçler Mahallesi Şeftali, Mimar , Ece, Kaysı ve Turna sokaklar ile eski 4, 16, 23, 52. sokaklar ve civarı; Beştepeler Mahallesi Mertler, Mecnun, Merhale, Mertebe ve Mucize sokakları ve civarı 09.00-14.00 saatleri arası elektrik alamayacak.

        Altındağ'da Anafartalar Caddesi, Gümrük Müsteşarlığı, Anafartalar Çarşısı ve civarına 00.00-05.00 saatleri arasında elektrik verilmeyecek.

        Sincan'da Evci Köyü'ne 09.00-12.00 saatlerin arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

        Kızılcahamam'da Aşağıada, Çeltikçiakçaören, Turnalı, Gırgızca, Çakmakörencik Köyleri, Total Benzinlik, Örencik Turkcell ve Örencik Avea 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

        Kazan'da ise Köküş Devlet, Üntes, Yaşar Kankırç, Vergi Denetim (Maliye), Kataş, Lukoil, Birtaş, Kubatlar, Salih Turan Yeşilbaş, T. Kazım Kara, Özka Prefabrik, Aytekin Seğmen, Limak, Tayyar Kara, DSİ Boru Fabrikası, Fresenius Medikal, Erişsan Aydın Kum Ocağı, Mim Mühendislik, Pekmez Fabrikası ile Emirgazi, Kışla, Çimşit, Kınık ve İne Köylerine 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

        Kazan'da saat 11.00-16.00 saatleri arasında 4. Ana Jet Üssü Komutanlığı ile Anadolu Efes Biracılık, Samsun Bakır, Ozan Beton, Gökçek Kauçuk, Aygüler Dericilik, Rona Çelik, Ankara Hamak, New Gıda, Arıcılık Vakfı, FAF Vana, Alfa Tek, Taşkaya, Keleşler, Balçık ve civarlarına 12.30-14.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ