Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sinemayı cinler basacak

        NE İZLESEK?

        30 Gün Gece

        Yönetmen: David Slade

        Oyuncular: Josh Hartnett, Melissa George, Danny Huston, Ben Foster

        FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Alaska'nın Barrow kasabası her kış, 30 gün boyunca, zifiri karanlığa gömülür. Bu kış, ortaya çıkan gizemli bir grup, kasabada kalan insanlarla beslenmek için son bulmayan bu karanlıktan faydalanmayı beklemektedir.

        Şerif Eben ve sayıca gitgide azalan hayatta kalanlar grubu, tekrar gün ışığına kavuşana dek ayakta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapmak zorundadırlar.

        Beyaz Melek

        Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül

        Oyuncular: Ali Sürmeli, Arif Erkin, Cezmi Baskın, Cihat Tamer

        FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        İki insanın birbirine duyduğu aşkı değil bir grup insanın hayata ve birbirlerine duyduğu aşk ve sevgiyi konu alan film, doğudan batıya, şehirlisinden köylüsüne, gencinden yaşlısına herkesin yaşayıp etkileneceği sevginin her türlü motifini konu alıyor.

        Garfield Geri Dönüyor

        Yönetmen: Mark A. Z. Dippe

        Oyuncular: Seslendirenler: Jennifer Darling, Pat Fraley, Jason Marsden, Neil Ros

        FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Çizgi bant yıldızı olmanın tekdüzeliğinden sıkılan Garfield, gazete sayfasından firar ederek 'gerçek dünyanın' yolunu tutar. Gerçek bir ev kedisi olarak düşük profilli hayat yaşarken, gazete baskıya girmeden geri dönmediği takdirde çizgi serinin iptâl edileceğini öğrenir. Ancak bugüne kadar gerçek dünyaya kaçan hiçbir çizgi karakter, sonradan geri dönmeyi başaramamıştır.

        Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı

        Yönetmen: Andrew Dominik

        Oyuncular: Mary - Louise Parker, Brad Pitt, Casey Affleck, Zooey Deschanel

        FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Amerika'nın en ünlü kanun kaçağının ve onun şaşırtıcı katilinin özel yaşamlarını ele alarak, efsaneye yeni bir bakış açısı sunuyor ve ünlü vurulma olayının öncesindeki aylarda gerçekte neler olmuş olabileceği sorusuna yanıtlar arıyor.

        Musallat

        Yönetmen: Alper Mestçi

        Oyuncular: Burak Özçivit, Biğkem Karavus, Kurtuluş Şakirağaoğlu

        FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir.

        Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat'la beraber herkesin

        her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur.Bulundukları köyde büyük bir mutluluk ve huzur içinde yaşayan Suat ve Nurcan evililik kararı aldığında ise bu aşka başka bir alemden bir varlık musallat olur.

        NEREYE GİTSEK?

        Hisseli Harikalar Kumpanyası

        Tarih: 17 Kasım Cumartesi 2007

        Mekan: Bostancı Gösteri Merkezi

        Türkiye'nin en çok izlenen müzikali HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI BKM ve Bonus Card işbirliği ile geri döndü! Haldun Dormen'in yazıp yönettiği müzikalin, şarkı sözleri Çiğdem Talu'ya, besteleri Melih Kibar'a ait.

        Müzikal, ilk olarak 1979 yılında Egemen Bostancı'nın yapımcılığında Şan Sineması'nda seyirciyle buluşmuştu. 1982 yılına kadar Türkiye'nin dört bir yanında 600' ü aşkın temsil gerçekleştiren müzikalde, Erol Evgin, Nevra Serezli, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Mehmet Ali Erbil, Turgut Boralı ve İlyas Salman rol almışlardı. 40 Kişilik kadrosu, kostümleri, dekorları ve müzikleri ile zamanının en büyük prodüksiyonu olan Hisseli Harikalar Kumpanyası, sahnelendiği sürece manşetlerden inmemişti.

        Müzikalin, BKM'nin yapımcılığında hazırlanan 2007 versiyonunda da Erol Evgin başrolde. Evgin'e Ayça Varlıel eşlik ediyor. Hisseli Harikalar Kumpanyası 2007'nin kadrosu şöyle devam ediyor: Ayşen Gruda, Ruhsar Öcal, Kartal Kaan, Nuri Gökaşan, Selahattin Taşdöğen, Umut Kurt, Nazlı Tosunoğlu ve Ezgi Mola.

        Hisseli Harikalar Kumpanyası Hakkında...

        Hisseli Harikalar Kumpanyası Hakkında... HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI'nın dekorunu Osman Şengezer; kostümlerini Güler Yiğit ve Osman Şengezer hazırlıyor. Dans gösterilerini Dans @ Company dansçılarının sergilediği müzikal, yıllar önce olduğu gibi yine dev bir prodüksiyon olarak sahneye taşınıyor. Erol Evgin'le 10 yıldır birlikte çalışan Firuz İsmailov, hem piyano çalıyor hem de orkestrayı yönetiyor. Müzikalin orijinal hali korunarak, güncellendiği 2007 versiyonunda oyuncular, dansçılar, orkestra ve teknik ekip ile birlikte yaklaşık 50 kişilik bir kadro görev alıyor.

        Müzikal, Anadolu'daki bir çadır tiyatrosunda geçiyor. Hisseli Harikalar Kumpanyasının assolisti, büyük bir gazinoya transfer olunca, acil olarak bir assolist bulunması gerekir. Ve kadrodan bir şanslı seçilir! Ancak kumpanyanın gösteri yaptığı köyün ağası da yeni assoliste aşık olur. Ve işler karışır!

        NE YESEK?

        Kuru fasulye deyip geçmeyin

        FASULİ

        Tophane'deki Fasuli tereyağlı kuru fasulyenin hakkını veren bir restoran.

        Tarihi dokusu,kaliteli servis anlayışı, güler yüzlü çalışanları ile tarihi bir semt olan Tophane'nin (Beyoğlu) kısa sürede vazgeçilmez yemek mekanlarından biri olan Fasuli'de Doğu Karadeniz Mutfağını temsil ediyor.

        Mutfağın ana yemeği olan Fasulye Doğu Karadeniz'de yetişen özenle seçilmiş şeker fasulyesinden yapılmaktadır. Türk mutfağının vazgeçilmez simgesi olan fasulye Mehmet Akif Ustanın maharetli elleri ile hazırlanarak eşsiz bir lezzete Fasuli'yedönüşüyor.

        Fiyatları uygun, kalite ve hizmet Avrupa standardında.Eminiz ki Fasuli'ye ikinci gelişiniz eşiniz ve dostlarınızla olacaktır. Restoranda

        özellikle de mıhlama, laz böreği ve sütlaçı denemenizi tavsiye ediyoruz...

        Pera Thai

        İstanbul'daki Uzakdoğu mutfakları arasında yer alan, otantik Thai mutfağının lezzetlerini sunan tek Thai restoranı, Pera Thai'de, Tayland'ın orjinal lezzetlerini, egzotik atmosferini, otantik objelerin kullanıldığı sade ve keyifli bir mekanda bulabiliyorsunuz.

        Pera Thai'nin mönüsü, Tayland'lı aşçılar tarafındanhiçbir katkı maddesi kullanılmadan doğal bir şekilde hazırlanıyor.

        Thai mutfağının sağlıklı bir mutfak olarak tanınması ve son dönemde tüm dünyada popüler olmasının sebebi, yemeklerin kısa sürede pişirilmesine bağlı olarak besin değerlerinin kaybolmaması ve kullanılan baharatların bilinen faydaları ve tabii ki eşsiz lezzeti...

        Bu mutfağın en bilinen lezzetlerinden Tom Yam Gung(çorba), Pad Thai(noodle), Dim Sum (Thai mantısı), Thai fesleğenli tavuk,Kızarmış karides köftesi, Sarı köri sosunda kuzu eti, Kızarmış dondurma, Kavun ve karpuz suyu, Buzlu thai çayı ve Thai kahvesi gibi spesiyaliteler Pera Thai'de sadece damağa değil, göze de hitap edecek şekilde sunuluyor.

        İstanbul Jazz Center

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ