Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Eşini öldürüp çocukları kaçırdı

        Serdar BASKIÇ / KASTAMONU (AHT)

        Kastamonu'da Candaroğlu Mahallesi Şüheda Sokak'ta yaşayan ve Seydiler Sağlık Ocağı'nda hemşire olarak görev yapan Özgür Yaman (33), Kastamonu Entegre MDF Tesisi'nde Sağlık Memuru olarak görev yapan eşi Tarık Yaman ile iftar vaktinde henüz belinlenemeyen bir nedenle tartıştı.

        Tartışmanın büyümesi üzerine Tarık Yaman, eline geçirdiği bir bıçakla eşini 15 yerinden yaraladı. Olay sonrasında Tarık Yaman evdeki 2 çocuğunu da alarak kaçarken, yaralı kadın komşularını telefonla arayarak yardım istedi.

        Yaman'ın yardım çağrısı üzerine komşuları 112 Hızır Acil ve 155 Polis İmdat hatlarına bilgi verdi. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda polis ve sağlık ekibi, evde ağır yaralı olarak buldukları genç kadını, ambulansla Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

        Özgür Yaman hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, kentin giriş ve çıkışında arama noktaları oluşturdu. Olay sonrası kayıplara karışan cinayet zanlısı Tarık Yaman, polis ekipleri tarafından aranılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ