Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Korkunç cinayet!

        Bursa'da, 29 yaşındaki bir travesti, 29 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Vücudunda spermler bulunun travestinin öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ihtimalini değerlendiren polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

        Olay, dün gece saat 21.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi Altıparmak Sokağı üzerinde meydana geldi. 29 yaşındaki Mesut Şaban Okan, evinde 29 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Vücudunda spermler de bulunan travestiye öldürülmeden önce tecavüz edilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, olayla alakalı soruşturma başlattı.

        Lüks olduğu gözlenen evde yapılan incelemede eşyaların dağıtılmış olduğu tespit edildi. Eve soygun için girilmiş olunacağını da araştıran ekipler, bir kağıda yazılmış isim üzerinde yoğunlaştı. Travestinin yaralı halde, kendisini öldüren şüphelinin ismini bu kağıda yazmış olabileceği düşünülüyor. Yaşadığı her yıl için bir bıçak darbesiyle öldürülen Okan'ın cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

        Öldürülen Okan'ın Gökkuşağı Derneği yönetim kurulu üyesi olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Öykü Özen ise, "Acımız çok büyük. Kim böyle bir vahşeti yapabilir? Polis, evde bulunun kağıda yazılmış isim üzerinde yoğunlaştı. Ekiplerin bir an önce zanlı ya da zanlıları yakalamasını istiyoruz. Bu insanlara en ağır cezalar verilsin" dedi.

        Travesti İrem, yaptığı son röportajda, "Haklarımızın verilmesini istiyorum. Bu toplumda yer aldığımız için bazı şeylerden yararlanmak istiyorum. Nasıl vergimizi veriyorsak, oyumuzu atıyorsak, hukukumuzu da istiyoruz. Dershaneye gittiğimde ders alamayacağımı söylediler. Herkes bir açılım yapıyor, bizim içn de travesti açılımı olması gerekiyor" demişti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ