Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Alkol ve hız yine ölüm getirdi

        İzmir'in Bornova ilçesinde 23 yaşındaki İsa Kocaman, yönetimindeki otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedip, yol kenarındaki direğe çarptı. Kazada, bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

        Gece saat 03.00 sıralarında, Ankara Caddesi yan yolda meydana geldi. Konak'tan Bornova istikametine giden İsa Kocaman yönetimindeki 45 TZ 584 plakalı otomobil, yağmurdan dolayı kaygan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedip, yol kenarındaki direğe çarptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, sağlık ve 110 AKS ekiplerine bildirdi.

        Olay yerine gelen sağlık ekipleri, AKS ekiplerinin yardımıyla sürücü İsa Kocaman, Fatih Dalkılıç (20) ve Muhittin Demirezen'i (17) sıkıştıkları araçtan yaralı olarak kurtardı. Ege Üniversitesi öğrencisi olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Kerim Dündar olay yerinde yapılan ilk müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.Yaralılardan sürücü İsa Kocaman ve Muhittin Demirezen Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Fatih Dalkılıç ise Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        Otomobilin içinden çıkan boş bira şişeleri gözden kaçmazken, Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ