Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kocaoğlu, gözaltındaki belediye personelini ziyaret etti

        İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde 2 gündür gözaltında olan belediye personelini sağlık kontrolü sonrası karşılamak üzere Yeşilyurt'taki Emniyet Binası önüne geldi. Kocaoğlu, ''Yanlış birşey yapacak değiller. Kişisel menfaatlerini sağlamak için bu tür şeyler yapmaları mümkün değil. Arkadaşlarıma güveniyorum'' dedi.

        İZMİR / AHT

        Hizmet binası önünde kalabalık bir grup tarafından alkışlarla karşılanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2 gündür gözlem altındaki arkadaşlarına geçmiş olsuna gelemediğini, çalışma arkadaşlarına geçmiş olsun demek için burada olduğunu belirterek, "Soruşturma ile ilgili ifadesini veren arkadaşlardan öğrendiğime göre kültür sanat etkinlikleri ile ilgili iddialar ile telefon dinlemeleri varmış. İnandığım, güvendiğim arkadaşlarım. Yanlış birşey yapacak değiller. Kişisel menfaatlerini sağlamak için bu tür şeyler yapmaları mümkün değil. Arkadaşlarıma güveniyorum. En kısa zamanda adaletin yerini bulmasını ve salıverilmelerini talep ediyoruz. Biz dürüst ve onurlu insanlarız" şeklinde konuştu.

        "Sayıştay raporları henüz kesinleşmiş raporlar değildir''

        Gazetecilerini Sayıştay raporları ile ilgili sorusu üzerine Kocaoğlu, "Sayıştay raporları henüz kesinleşmiş raporlar değildir. Onunla ilgili de gerekli çalışmaları yapacağız" diye konuştu. Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan ve yakınları gözaltında olan vatandaşlara geçmiş olsun diyen Kocaoğlu, sağlık kontrolüne götürülen çalışma arkadaşlarının Emniyet Müdürlüğü binasına geri getirilmesini bekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ