Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ölüme yolculuk!- VİDEO

        Trafikte 2 kişilik motosiklete kask takmadan komple bir ailenin bütün tehlikeyi göze alarak binmesinin önüne bir türlü geçilemiyor. Toplu taşıma ücreti ödememek için ailesini tehlikeye sokanlar her gün objektiflere yansıyor.

        Bir baba da Adana'nın en işlek bulvarlarından biri olan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde 4 çocuğuyla 2 kişilik motosiklette yolculuk yaparken objektiflere yakalandı. Adana'nın yazın kavurucu ve bunaltıcı sıcağında çocuklarını yüzme kursuna kayıt yaptırmak için yola çıkan baba trafikte seyrederken 5 kişiyle bindiği motosiklette tüm sürücülerin dikkatini çekti. 3 çocuğunu arkasına oturtan ve birini de öndeki boşlukta ayakta yolculuk yaptıran baba, trafikte seyretmeye devam etti. Herhangi bir kaza anında korunmalarını sağlayacak olan kaskında olmadığı 5 kişi kameraları görünce el sallamayı da ihmal etmedi.

        "Her şey çocuklarımızın geleceği için" yazılı poşet taşıyan Baba çocuklarını, yüzme kursuna kaydettirmek için götürdüğünü, 5 kişiyle motosiklete binmenin zor olduğunu ancak mecbur kaldığını söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ