Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kumkapı'da dehşet anları

        İstanbul Fatih'te yabancı uyrukluların kaldığı 7 katlı apartmanın 6'ncı katında elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, korku ve paniğe neden oldu. Yanan dairede ve bir üst katta mahsur kalan 2'si kadın 3 kişiyi itfaiye erleri tarafından kurtardı.

        Kumkapı, Türkeli Caddesi, 88 numara da yabancı uyruklu vatandaşların kaldığı 7 katlı apartmanın 6'ncı katında saat 03.00 sıralarında elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, büyük panik yaşanmasına neden oldu. Vatandaşlar bir yandan itfaiyeye haber verirken, diğer yandan da canlarını kurtarmanın derdine düştü. Onlarca kişinin kaldığı bina kısa sürede yoğun duman altında kaldı. Olay yerine gelen itfaiye erleri araçlarındaki merdiveni yaklaşık 21 metre yüksekliğe ulaştırarak biri yanan dairede diğer 2'si bir üst katta mahsur kalan 3 kişiyi kurtardı.

        Dumandan etkilenen 2'si kadın 3 kişi, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

        AHT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ