Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Polisten evlere operasyon

        Hakkari Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Hakkari ve Çukurca İlçesi’nde aralarında üniversitesi öğrencilerin de bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı.

        Hakkari’de 21 Mart’ta kutlanacak olan nevruz öncesi il merkezi Çukurca İlçesi’nde polis ekipleri dün gece operasyon düzenledi. Saat.01.30 sıralarında özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda eş zamanlı olarak Hakkari Yurt-Kur Müdürlüğü’ne bağlı yurtlar ve Çukurca’daki bazı evlerden aralarında öğrencilerin de bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alına şüphelilerin Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları sürüyor.

        YÜKSEKOVA’DA 4 GÖZALTI

        Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde polis tarafından dün gece Yeşildere, Güngör ve Dize Mahalleleri’nde çeşitli adreslere yapılan operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanların Yüksekova Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları sürüyor.

        VAN’DA 11 GÖZALTI

        VAN Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından yapılan operasyonda ise 11 şüpheli gözaltına alındı. Alınan istihbaratları değerlendiren terörle mücadele ekipleri çeşitli adreslere dün gece baskınlar yaptı. Baskınlarda 11 şüpheli gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ