Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Metrosapık yakalandı VİDEO

        Bursa'da şehir içi metro hattında çok sayıda bayanı elle taciz ettiği iddia edilen zanlı, polis tarafından sabahçı kahvesinde yakalandı. Tutuklanan 24 yaşındaki zanlı, "bir anda şeytana uyup yaptım" dedi.

        Edinilen bilgiye göre, Şehreküstü ile Küçük Sanayi ve Organize Sanayi arasında çalışan metro hattında bir çok bayanın tacize uğradığı ihbarını alan Osmangazi Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri, olayla alakalı soruşturma başlattı.

        VİDEO İÇİN TIKLAYIN

        Bayanların verdiği ifadeler doğrultusunda şahsın eşkalini belirleyen polis, kimliği belirsiz şahsın robot resmini çıkardı. 2 gün önce bir bayanın Osmangazi Metro İstasyonu'ndan inerken bir şahsın tacizine uğradığı ihbarı üzerine ekipler Santral Garaj bölgesinde çalışmalarını arttırdı. Polisin gece geç saatlerde Santral Garaj Mahallesi'ndeki bir sabahçı kahvesinde yaptığı aramada eşkale uygun bir kişi gözaltına alındı. Bir restoranda garson olarak çalıştığı tespit edilen H.Y.'nin (24) emniyette verdiği ifadesinde suçunu kabul ettiği, bir anda şeytana uyup yaptığını söylediği öğrenildi. Zanlı sorgulamasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ