Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Lüks İngiltere Prensi Charles’ın eşi Camilla Bodrum'da

        Kadir TAMER (AHT)

        İngiltere Prensi Charles'ın eşi Cornvall Düşesi Camilla Parker Bowles,, altı kişilik bir kafileyle Bodrum'da 75 metre uzunluğundaki 'Leander G' isimli lüks yatla mavi yolculuğa çıktı. Kiralanan lüks yatın haftalık kirasının 455 bin Euro olduğu, Camilla ve arkadaşlarının 10 gün boyunca Bodrum'dan Fethiye'ye kadar mavi yolculuk yapacağı öğrenildi.

        Yanında akrabaları, Lady Fiona Landsdowne, Pierre Von Westenholz ve eşi Jane Von Westenholz ile sanatçı Amanda Ward olduğu öğrenilen Camilla, VIP bölümünden çıkış yaptıktan sonra sıkı güvenlik önlemleri altında karayolu ile Bodrum'daki Milta Marina'ya geldi. Muğla Valiliği ve İngiliz konsolosluk görevleri, Camilla'nın gelişinden üç saat önce marina çevresinde kuş uçurtmadı. Cornvall Düşesi Camilla ve beraberindekilerin bindikleri VIP minibüs ile havalimanından 45 km. uzaklıktaki Milta Marina'ya geçti.

        Marinadan bindikleri bot ile denize açılan Düşes ve yanındakiler, önce Bodrum'a yakın koyları gezdi, ardından da iki gün önce Kara Ada açıklarına demirleyen 75 metre uzunluğunda, yüzen bir sarayı andıran ve haftalık kirası 455 bin Euro olan 'Leander G' isimli yata geçti. Helikopteri, yüzme havuzu, her türlü su sporları yapma olanağı, sinema salonu bulunan motor yata binen Düşes Camilla ve yakınları mavi yolculuk için Gökova'ya açıldı. İngiltere Prensi Charles'ın da bir süre sonra Türkiye'ye gelerek geziye katılabileceği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ