Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray muhtemel 11'i! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında bu akşam deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni Malatya Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek.

        2

        TERİM VE İKİ YARDIMCISI TRİBÜNDE OLACAK

        Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş, cezaları nedeniyle geçen hafta olduğu gibi yine tribünde yer alabilecek.

        3

        FEGHOULI SINIRA TAKILDI

        Şampiyonlar Ligi’nde karşılaştığı Club Brugge maçının ardından bugün Yeni Malatya deplasmanına çıkacak olan Galatasaray’da Sofiane Feghouli, İstanbul’da bırakıldı.

        4

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre teknik direktör Fatih Terim’in sakat olmamasına rağmen maç kafilesine dahil etmediği Cezayirli oyuncunun yabancı sınırına takıldığı öğrenildi.

        5

        Sakatlığı nedeniyle oynayamayacağı için Younes Belhanda’nın dışında 1 oyuncusunu daha tribüne göndermek zorunda olan Terim, tercihini Feghouli’den yana kullandı.

        6

        Yabancı kuralı gereği Süper Lig’de bir takım 14 oyuncuya lisans çıkarabiliyor ancak maç kadrosuna maksimum 12 yabancı alabiliyor.

        7

        ÇİFT FORVET SÜRPRİZİ!

        Feghouli’yi kadroya almayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, derbi öncesi çift forvet denemeyi planlıyor.

        8

        Falcao’nun yeteri kadar boş alan bulamadığını düşünen deneyimli çalıştırıcı, Andone ile birlikte forma giymesi halinde Kolombiyalı oyuncun ilerde yalnız kalmayacağına inanıyor.

        9

        Orta alanda yine Nzonzi, Seri ve Lemina’ya görev verecek olan deneyimli teknik adam, Feghouli dışında Club Brugge maçının ayn kadrosuyla sahaya çıkacak. Feghouli’nin yerine ise Andone’nin forma giymesi bekleniyor. Ancak İmparator 4-4-2’den vazgeçerse sağ kanatta Emre Mor maça başlayacak.

        19

        Ryan Babel

        20

        Florin Andone (Emre Mor)

        21

        Radamel Falcao

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ