Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİNİKLERDEN MUHTEŞEM BİR ETKİNLİK

        CEM KAAN TOKA

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'te eğitim anlamında güzel çalışmalar gerçekleştiren Özel Bilecik Şehir Koleji, güzel ve anlamlı bir çalışmaya daha imza attı.

        Kolejin gerçekleştirdiği aktiviteler kapsamında minik öğrenciler tarafından ''Mevlana ve Hoşgörü'' temalı bir etkinlik düzenlendi. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, kolej öğretmenleri, öğrencileri ve aileler katıldı. Özel Bilecik Şehir Koleji Anaokulu Koordinatörü Ece Yağcı ile öğretmenler Yeliz Kahraman, Gamze Ovacık ve İpek Eriş'in organizasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte minikler, programın anlam ve önemini belirten gösteriler ile tiyatral sahneler sergilenirken, öğrenciler tarafından şiirler okundu.

        Birbirinden renkli anların yaşandığı etkinlikte katılımcılara Mevlana Şekeri ve şerbet ikram edildi.

        (CKT-MET-Y)

        15.12.2015 14:27:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler