Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AHİD Araplar Şubesi'nden Akgül'e ziyaret

        ANKARA (İHA) - Kısa adı AHİD olan Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği Araplar Şubesi, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Şube Başkanı Cemil Kalecikli ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette çalışmaları hakkında Akgül'e bilgi veren Kalecikli, "Bizlerde özel günler yönelik şube olarak çeşitli programlar düzenliyoruz. AHİD olarak birçok ilçede teşkilatlanmamız bulunuyor. Başkanım önümüzdeki günlerde Dünya Kadınlar Günü'ne yönelik bir program hazırlıyoruz. Düzenlediğimiz programlarda sizlerin desteğini her zaman yanımızda bulduk ve buda bizlere güç verdi. Programımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" dedi. STK'ların çalışmalarına destek olduklarını dile getiren Akgül, "Güçlü bir toplum için faydalı STK'ların her zaman desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

        19 Mart'ta program gerçekleştirilecek

        AHİD Araplar Şubesi Dünya Kadınlar Gününe Özel olarak hazırladığı programı 19 Mart'ta gerçekleştirecek. Programda Seğmen gösterileri ve mahalli sanatçıların yer alacak.

        (BC-ÖK-Y)

        03.03.2017 10:33:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler