Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gölcük Donanma Komutanlığı'na polis baskını

        SALİH AYDIN - NİHAT ULUDAĞ- BÜLENT CEYHAN-AHT

        Askeri casusluk soruşturması kapsamında İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, Ergenekon Savcısı Fikret Seçen nezaretinde Gölcük Donanma Komutanlığı'na baskın düzenledi. Savcı Seçen'e gelen bir ihbar e-maili üzerine düzenlenen ve askeri savcılık yetkililerinin de eşlik ettiği baskında Donanma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürü'nün odasının zemindeki gizli bölmelerde çok sayıda belge bulunduğu öne sürüldü.

        İddiaya göre soruşturmayı yürüten Savcı Fikret Seçen'e bir ihbar e-maili geldi. Bunun üzerine arama kararı alınarak Seçen, nezaretinde İstanbul Organize Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Pazartesi gecesi Gölcük Donanma Komutanlığı'na baskın düzenledi.

        Askeri savcılık yetkililerinin de yaptığı baskında Gölcük Donanma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürü'nün odasında sabaha kadar süren arama yapıldı. Yine iddiaya göre ihbarda yer alan iddia üzerine makam odasının zemininde bir bölme olduğu görüldü. Burası kazıldı. Yine iddiaya göre burada 10 çuval gizli belge bulundu. Polis belgeler ile makam odasında bulunan dosyalar ile dijital verilere el koydu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ