Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Pişman değilim'

        Beycan ÜÇKARDEŞ / MERSİN (AHT)

        KORKUNÇ olay, Mersin'in Akdeniz İlçesi'ne bağlı Siteler Mahallesi 5601 Sokak 8 numaralı evde meydana geldi.

        İddiaya göre 19 yaşındaki Güler Azrak, 2 yıl önce annesi Meryem D.'nin rızası olmadan 29 yaşındaki Ferdi Azrak (29) ile kaçtı. İstanbul'a yerleşen genç çift bir süre sonra resmi nikahla evlendi. 7 ay önce bir kız çocukları dünyaya gelen çift, Meryem D. ile barışmak istiyordu. Kızıyla kavgalı oldukları dönemde zaman zaman telefonda konuşan Meryem D., kızına barışacakları mesajını verdi.

        KURŞUN YAĞDIRDI

        Mersin'e gelen kızı, torunu ve damadını önceki gün Mersin Otogarı'ndan alan Meryem D., çarşıda büfecilik yapan eşinin yanına götürdü. Güler Azrak, eşiyle birlikte babasının elini öptü, bebeğini sevdirdi. Ardından annesiyle birlikte babaevine gitti ve gece burada kaldı.

        Ancak dün gece anne Meryem D. ile kızı Güler Azrak arasında tartışma çıktı. Anne Meryem D., kızına, evden kaçmasını ve istemediği biriyle evlenmesini içine sinremediğini söyledi. Çıkan tartışma sonrası Meryem D., evde bulunan ruhsatsız tabancayla kızı Güler Azrak ve damadı Ferdi Azrak'ı öldürdü, 7 aylık torunu B.'yi de başından ağır yaraladı. Olay yerine gelen polis, Meryem D.'yi tabancayla birlikte gözaltına aldı. Evde 9 adet boş kovan bulunduğu belirtildi.

        HAYAT KOŞUSU

        MERYEM D.'nin açtığı ateş sonucu 7 aylık torunu B., başından yaralandı. Yaralı bebek, olay yerine gelen ambulansla Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulans görevlileri, minik bebeği hastaneye yetiştirmek için adeta zamanla yarıştı. Talihsiz B., hastanede tedavi altına alındı.

        ‘Pişman değilim’

        Adliyeye sevk edilen Meryem D., “Namusumu temizledim. Pişman değilim” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ