Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yumruk salgını Diyarbakır'da!

        Kayseri'de Bakan Taner Yıldız'a yapılan saldırıyı kınayan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Baki Aksoy, yaptığı açıklamadan sonra yumruklu saldırıya uğradı.

        BİR GÜNDE 4 YUMRUKLU SALDIRI

        Bugün ilk yumruklı saldırı haberi Galatasaray antremanından geldi. Antreman sırasında Arda iLe Caner yumruk yumruğa kavga etti.

        İkinci yumruklu saldırı haberi Çankırı'dan geldi. Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, tartıştığı bir işadamının yumruklu saldırısına maruz kaldı.

        ÇORUM'DA DOKTOR YUMRUKLANDI

        Bir süre yeniden içeri giren hasta yakınları, Ali Can A:'ya gerekli müdahalenin yapılmadığını iddia ederek doktorla yeniden tartışmaya girdi. Bunun üzerine doktor, güvenlik görevlilerini çağırıp hasta yakınlarını dışarı çıkarmalarını istedi. Bunun üzerine arbede yaşanırken, hasta yakınları Dr. Tarık Doğan'a saldırdı. Olayda burnuna darbe alan Dr. Tarık Doğan'ın burnu kırıldı ve el parmağı incindi. Olay, hastaneye takviye olarak gelen polis ekiplerince bastırıldı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olunca, Bahçelievler Polis Merkezi'nde ifadeleri alınıp serbest bırakıldı.

        Doktor Tarık Doğan, kendisine saldıranlardan şikayetçi olduğunu belirterek, "Tabii bu durumlar olmamalı, ancak tedavi odasında hasta yakınlarının olması doğru değil. Biz zaten gerekenleri yapıyoruz. Gelip saldırdılar ve burnumu kırdılar. Hepsinden şikayetçi oldum" dedi.

        BİNAYA GELİP DİREK SALDIRDI

        Son yumruk haberi ise Diyarbakır'dan. Kayseri'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a yapılan saldırıyı kınayan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Baki Aksoy, yaptığı açıklamadan sonra yumruklu saldırıya uğradı.

        Diyarbakır AK Parti binasına gelen Yılmaz Uçar isimli şahıs, önce küfürler savurdu, ardından Aksoy'a saldırdı. Yumruk ve tekmeyle etrafa saldıran şahıs, partililerin araya girmesi sayesinde il başkanı Aksoy'a vuramadı. Etkisiz hale getirilen Uçar, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınarak Huzurevleri Karakolu'na götürüldü. AK Parti İl Başkanı Aksoy da karakola gelerek saldırgandan şikayetçi oldu.

        SAMSUN'DA BAŞLADI

        Son bir hafta içinde ise beş ayrı yumruklu saldırı olayı gerçekleşti.

        Önce, Samsun'da bir çok kesimin büyük tepkisine yol açan kapatılan DTP'nin Genel Başkanı Ahmet Türk'e yumruklu saldırı gerçekleşmişti. Zanlı İsmail Çelik tutuklanmıştı.

        Dün de Kayseri'de Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Taner YIldız'a Şırnak'ta uğradığı saldırı sonucu GATA'da tedavi görürken hayatını kaybeden Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın cenaze töreninde Şahin Şimsek isimli öğretmen tarafından saldırıya uğradı. Zanlı bugün çıkarıldıüı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ