Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kafasını kaldırım taşıyla ezdiler!

        Güngören'de Türkmenistan uyruklu bir kişi sokak ortasında başı kaldırım taşıyla ezilerek öldürüldü.

        Haznedar Akıncılar Mahallesi Şevket Dağ Caddesi Çevik Sokak'ta bir kişinin kanlar içerisinde yerde yattığını gören vatandaşlar, telefonla 155 Polis ekibine durumu bildirdi.

        Olay yerine gelen polis, yerde yatan kişinin yaklaşık yarım saat önce kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce başı kaldırım taşıyla ezilerek öldürüldüğünü tespit etti.

        Aydınlatma lambasının olmadığı sokakta park halindeki iki minibüsün arasında öldürülen kişinin, olay yerinin bir alt sokağında bekar evinde oturan Türkmenistan uyruklu Kathacan Gurbanov (28) olduğu belirlendi.

        Yapılan incelemelerin ardından Gurbanov'un üzerinde bulunan cep telefonundan en son görüştüğü kişiyi tespit eden cinayet ekipleri, bu kişiyi ifadesine almak üzere polis merkezine götürdü.

        Kathacan Gurbanov'un cesedi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        Mahalle sakinleri sokakta sık sık yaşanan kavgalardan ve sokakta aydınlatılma lambalarının bulunmamasından dolayı emniyete ve belediyeye şikayette bulunacaklarını, kısa bir süre önce meydana gelen olayı kimsenin görmemesini şaşkınlıkla karşıladıklarını söylediler.

        Polis olaydan sonra kaçan kişi ya da kişileri bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ