Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Aileler kapışıyor...

        Gümüşhane'de dün gece iki grup arasında çıkan bıçaklı kavga sonucunda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

        Gümüşhane Devlet Hastanesi ve 80. Yıl Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü arasındaki bölgede dün gece henüz belirlenemeyen bir nedenle iki aile arasında kavga çıktı. Kesici aletler ve sopaların kullanıldığı kavgaya karışan Zekeriya Özdamar (26), Cemal Özdamar (31), Mustafa Pelit (21), Mustafa Ulutaş (25) ve Erol Ulutaş (48) yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kavgada ağır yaralanan Zekeriya Özdamar, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler sonucunda yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri gece boyunca kavganın meydana geldiği bölgede suç aletlerini araştırırken, Harşit çayında da arama yapıldı. Çıkan kavgayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alınırken, Gümüşhane Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel de hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

        İHA

        ÖNERİLEN VİDEO

        Çanakkale Savaşları'nın ilk şehitleri anıldı

        Çanakkale Deniz Savaşı'ndan önce 3 Kasım 1914'te Çanakkale Boğazı girişine gelen İngiliz ve Fransız gemilerinden açılan ateş sonucu şehit olan 5 subay ve 81 er, törenle anıldı (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ