Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Grammy Ödülleri tek tek sahiplerini buldu! - 60. Grammy Ödülleri'ne Bruno Mars damgası
        1

        Müzik dünyasının en büyük ödül gecesi olan 60. Grammy Ödül Töreni ABD’nin New York şehrindeki Madison Square Garden’da düzenlendi.

        2

        Ünlü yapımcı Harvey Weinstein’ın yaklaşık 100 ünlü kadını taciz ettiğinin ortaya çıkmasının ardından film sektöründe başlayan “Time’s Up” ve “MeToo” hareketlerine müzisyenlerden de destek geldi. Pek çok ünlü, sanat dünyasındaki cinsiyet eşitsizliği ve tacizi protesto etmek için törene ”barış”, “eşitlik” ve “direniş” gibi çeşitli anlamları bulunan “beyaz gül” takarak geldi.

        3

        2018 Grammy törenine Bruno Mars ve Kendrick Lamar damga vurdu. Ünlü R&B şarkıcısı Bruno Mars, Yılın Albümü, Yılın Kaydı ve Yılın Şarkısı da olmak üzere toplam 7 dalda Grammy ödülü kazandı.

        4

        Ünlü şarkıcı Rihanna gecede unutulmaz bir performans sergiledi. İşte 60. Grammy Ödülü'nü kazananlar...

        5

        Yılın Kaydı: “24K Magic” — Bruno Mars

        Yılın Albümü: “24K Magic” - Bruno Mars

        6

        Yılın Şarkısı: “That’s What I Like” -Christopher Brody Brown, James Fauntleroy, Philip Lawrence, Bruno Mars, Ray Charles McCullough II, Jeremy Reeves, Ray Romulus and Jonathan Yip, söz yazarları - Bruno Mars

        7

        En İyi R&B Performansı: “That’s What I Like” Bruno Mars

        8

        En İyi R&B Şarkısı: “That’s What I Like” -Christopher Brody Brown, James Fauntleroy, Philip Lawrence, Bruno Mars, Ray Charles McCullough II, Jeremy Reeves, Ray Romulus and Jonathan Yip, söz yazarları - Bruno Mars

        9

        En İyi R&B Albümü: “24K Magic” — Bruno Mars