Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor birleşme partisine kimler katıldı, hangi ünlüler var? 2023 Survivor birleşme partisinde şarkı yarışmasını kim kazandı?
        1

        Bu yıl 17. sezonuyla izleyicilerinin karşısına çıkan Survivor'da birleşme partisi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, söz konusu partiye kısa bir süre kala elemeler ve partinin tarihine dair kritik açıklamalar yaptı. Yeni dönemin başlangıcı olan birleşme partisinde iki takım eğlenceki dakikalar geçirdi. İşte, detaylar...

        2

        ACUN ILICALI AÇIKLADI: BİRLEŞME PARTİSİ BU AKŞAM!

        Survivor’un yayınlanan yeni bölümünde açık artırma oyunu oynandı. Birleşme partisinde yarışmacılar duş alma, yemek yeme ve tıraş olma gibi imkanlar sunuldu.

        Survivor’da birleşme sonrası yarışmacılar tek adada yaşamaya devam edecek. Birleşme partisinin ilk görüntüleri bugün yayınlandı.

        3

        ŞARKI YARIŞMASI YAPILDI!

        Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yaptığı açıklamada açık artırma oyunun daha önce çekildiğini açıkladı. Birleşme partisi yeni bölümde yapıldı.

        Acun Ilıcalı birleşmede şarkı yarışması olacağını ifade etti. Ses koçlarıyla hazırlanan yarışmacılar sahne aldı. Tarık Sezer ve orkestrası da eğlenceli gecede yer aldı.

        SURVİVOR ŞARKI YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

        Survivor'ın 50. bölümünde oynanan Şarkı Yarışmasının kimin kazandığı henüz bilinmiyor.