Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem OSCAR ÖDÜLÜ KAZANANLAR LİSTESİ | 95. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! 2023 Oscar Ödülleri'ni kazananların isim listesi belli oldu!
        1

        Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929 yılından beri film dünyasının en başarılı isimlerinin seçildiği Oscar Ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen görkemli gecede 95'inci Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. "Her Şey Her Yerde Aynı Anda" (Everything Everywhere All at Once) filmi geceye damgasını vururken tam 7 dalda Oscar Ödülüne layık görüldü ve gecenin en çok ödül alan yapımı oldu. İşte 2023 Oscar Ödülleri'ni kazananların tam listesi...

        2

        95.OSCAR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!

        Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından düzenlenen 95. Oscar töreninde ödüller sahiplerini buldu.

        3

        HER ŞEY AYNI ANDA FİLMİ GECEYE DAMGASINI VURDU

        95'inci Oscar Ödülleri 12 Mart Pazar akşamı Los Angeles’taki Dolby Theatre'da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Ünlü talk show sunucusu Jimmy Kimmel'in sunuculuğunu üstlendiği görkemli gecede Her Şey Her Yerde Aynı Anda En İyi Film ödülüne layık görülürken filmin yönetmenleri Daniel Kwan ve Daniel Scheinert ise En İyi Yönetmen ödülünün sahibi oldular.