Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Adele ile Rich Paul aşk yaşıyor - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü yıldız Adele ile bir süredir birlikte olduğu iddia edilen basketbol menajeri Rich Paul, haklarında çıkan ilişki yaşadıkları yönündeki iddialar karşısında sessiz kalmışlardı. Ancak çift, geçtiğimiz akşam New York'taki bir restoranda baş başa yemek yedi.

        2

        Mekan çıkışında gazetecilere samimi görüntüler veren ikili, böylelikle ilişkilerini doğrulamış oldu. Adele ile Rich Paul'un birbirlerine sarılma anı da objektiflere böyle yansıdı.

        3

        ADELE'NİN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

        Rich Paul, aralarında LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons ve John Wall gibi ünlü isimlerin yer aldığı basketbol yıldızlarının temsilciliğini üstleniyor. Paul, 2020 yılına Forbes dergisinin yer verdiği dünyanın en güçlü 10 spor temsilcisi listesine 9. sıradan girmişti.

        4

        MART AYINDA BOŞANDI

        2016'da dünyaevine giren Adele ve Simon Konecki, 2019 yılında yollarını ayırma kararı almıştı. İkilinin boşanma davası geçtiğimiz mart ayında sonuçlanmıştı.

        İkili, 8 yaşındaki oğlu Angelo'nun ortak velayetini almıştı.

        5

        DEĞİŞİMİYLE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

        Öte yandan son dönemde değişimiyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı, Konecki ile ayrılmaya karar verdikten sonra hızla kilo kaybetmişti.

        6

        45 KİLO VERDİ

        45 kilo vermesinin ardından pek çok markanın hedefine yerleşen İngiliz şarkıcının, geçtiğimiz aylarda 40 milyon sterlinlik (400 milyon TL) diyet reklamı teklifini elinin tersiyle ittiği öğrenilmişti.

        Adele, uzun zamandır beklenen yeni albümüne odaklanmak istediği için gelen teklifleri reddettiği öne sürülmüştü.

        7

        Adele, geçtiğimiz yıl haziran ayında 32. yaş günü kutlamasında, kendisine iyi dileklerini gönderen takipçilerine teşekkür ettiği bir fotoğraf paylaşmış ve zayıflayan görüntüsü ile dikkat çekmişti.

        8

        Daha sonra da Beyonce’nin yeni albümü 'Black Is King'in görüldüğü ekran önünde poz veren Adele’in verdiği kilolarla birlikte imajını da değiştirdiği görülmüştü.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ