Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediyesi gezici kütüphanesi, Kütüphane Haftası dolaysıyla okullarda etkinlik düzenledi.

        Kahta Belediyesi tarafından hayata geçirilen gezici kütüphane projesi ile gençlere okuma sevgisini aşılamak amacıyla okullarda ve kitapların ulaşmadığı her yere gezici kütüphane ile öğrencilere kitap ulaştırıyor.

        Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Allah’ın izniyle gezici kütüphane projemizi halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gezici kütüphanemiz iş adamlarımızın, derneklerimizin ve Kardeş Ataşehir belediyemizin desteği ile tamamlandı. Gezici kütüphanemize destek veren herkese bir kez daha teşekkür ederim. Kütüphane haftası etkililikleri kapsamında gezici kütüphanemiz okulları ziyaret ederek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza okuma sevgisini aşılamak amacıyla etkinlikler düzenliyor. Bu vesile ile tüm okurlarımızın kütüphane haftasını kutlarım dedi” diye konuştu

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler