Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aile dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? SHOW TV Aile dizisi oyuncuları kimler ve konusu nedir?
        1

        Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturduğu Aile dizisinin yapımını ile Ay Yapım üstleniyor. Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Aile dizisinin ne zaman başlayacağı, konusu ve oyuncuları sorgulanmaya başladı. İşte Aile dizisi ile ilgili bilgiler haberimizde...

        2

        AİLE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

        Show TV’nin uzun süredir merakla beklenen Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Aile’nin yayın tarihi açıklandı. Aile dizisi 14 Şubat’ta Show TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

        3

        AİLE DİZİSİ KONUSU

        Aile dizisi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

        4

        AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

        Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı Aile dizisinin oyuncu kadrosunda Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ