Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aleyna Tilki: Mega insan oldum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; "Attığım tek adım bile her yerde haber olurken, dünyada çıkacak olan şarkımı asla desteklemediniz" diyen genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün objektiflere yansıdı.

        2

        Tilki, 26 Şubat'ta tüm dünyada yayınlanacak olan İngilizce şarkısı 'Retrograde' ve rol aldığı dizi hakkında konuştu.

        Flaşları görünce bir anda neye uğradığını şaşıran Aleyna Tilki, "Diziden direkt stüdyoya geldim. Sabahtan akşama kadar çalıştım" ifadelerini kullandı.

        3

        "UZUN ZAMANDIR ÇALIŞIYORUZ"

        'Retrograde' ile ilgili konuşan 20 yaşındaki popçu, şunları söyledi:

        Yeni şarkı çıkıyor. O kadar uykusuzum ki şu anda ne konuşacağımı bilmiyorum. Çok uykum var. Çok uzun süredir hazırlığındayız. Genel olarak albüm yaptığımız için çok uzun zamandır çalışıyoruz. Bu da ilk İngilizce şarkım. Zaten bahsettim; herkes biliyor şarkıyı.

        Hatta Dua Lipa'nın yurt dışındaki fanları (hayran) bana bayağı mesajlar attı. Destek vereceklerini söylediler, çok tatlılar. Her şey yolunda gidiyor. Klibin genel yönetmenliğini ben yaptım, yönetmenliğini Emre Ünal yaptı.

        Hem yabancı, hem Türk karma bir ekip oldu. Şarkıyı tamamen yabancılar yaptı, klibi ise Türkiye'de çektim bana şans ve uğur getirsin diye. Her şey şu anda yolunda.

        4

        "BENİM ÇOK İÇİME SİNDİ"

        Gazetecilerin, "Klipte özellikle uğur getirmesi için kullandığınız bir şey var mıydı?" sorusuna Tilki, şu yanıtı verdi:

        Evet, var. Çok sürpriz bir şey. Zaten klip açılır açılmaz göreceksiniz. Söylemeyeceğim, sürprizi kaçmasın. Klipte pole dans var, başka dans kareografileri var... Bir tane de sürpriz var. Çok güzel bir klip oldu.

        Benim çok içime sindi. İnşallah siz de beğenirsiniz. Bu arada çok güzel mesajlar alıyorum. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum ve çoğu insanın bana olan güveni tam. Onlara da buradan çok teşekkür ediyorum.

        5

        "MEGA İNSAN OLDUM"

        Tilki, "Dizi de çok iyi. Sadece çok yorucu, o kadar. Onun dışında 24 saat çalışıyorum. Sadece birkaç saat uyumaya vaktim oluyor. Bir de İngilizce şarkı ile dizi üst üste geldi. İkisini de hazırlamak zordu. Çünkü biraz Mega insan olmak durumunda kaldım. Şarkı yazıyorum, oyunculuk yapıyorum, dans ediyorum, aynı zamanda dünya kariyeri yapmaya çalışıyorum, yurt dışındaki iş ilişkilerimi bir arada tutmak istiyorum" dedi.

        Genç popçu, "Aynı zamanda ekibimde beni üzen insanlar oldu. Onlara üzülüyorum. Beni çok sevindiren insanlar var, onlarla güzel planlar yapıyorum. Her şeyimle 24 saat çalışıyorum ama karşılığını alacağımı biliyorum" şeklinde konuştu.

        6

        ALEYNA SİTEM ETMİŞTİ

        Şarkıcı Aleyna Tilki, "Ben bazen çok akıllıca, bazen de beynim yanmış gibi tweet’ler atarım. Lakin en çok beğenilen tweet’lerime bakınca benim seviyemi değil, daima sizin seviyenizi görmüş oluruz" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

        Bunu da sayfasının en başına sabitleyen Tilki, bu kez yayınladığı gönderi ile sitem etmişti.

        İngilizce şarkısının heyecanını yaşayan Aleyna Tilki, medyanın kendisine yeterince destek vermediğini öne sürmüştü.

        7

        "ASLA DESTEKLEMEDİNİZ"

        2 milyondan fazla takipçisi bulunan Instagram hesabından bir açıklama yapan genç şarkıcı, gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

        Karşınıza çok küçük yaşta çıktım. Ne kadar çalıştığımı aslında hepiniz biliyorsunuz... Ve bu sefer küçük yaşıma rağmen yapayalnız Amerika'da uzun zamanlar kalışıma, tüm çocukluğumu işime feda etmeme değdi.

        Artık 26 Şubat'ta ülkemi dünyada temsil etmek adına büyük bir adım atıyorum. Attığım tek adım bile her yerde haber olurken bugün, dünyada çıkacak olan şarkımı asla desteklemediniz.

        Oysaki ben size bazen küssem de sizi gerçekten sevdim ve soğuk havada da, zor zamanlarımda da elimden geldiğince her zaman size kalpten vakit ayırdım. Her işi derin bir saygım olduğu gibi, size de çok saygı duydum.

        Sizin de beni ne kadar sevdiğinizi, bana ne kadar inandığınızı biliyorum. Bırakın kalpleri kararmış o insanları dinlemeyi... Bugün beni desteklemek artık sadece kendi kalbinizle karar vereceğiniz bir şey olsun.

        8

        "ÖLÜM" AÇIKLAMASI

        Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin "Ölüm hakkında ne düşünüyorsun?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırtmıştı.

        "Ölüme küçük yaşlardan beri ilgim var" diyen şarkıcı, "Benim oyun parkım mezarlığın içindeydi, küçükken ki evim morgun karşısındaydı. Ve bir zamanlar anneannemin hastanesi olduğu için hastanede çok bulundum. Otopsi bile izledim. Mezarlıklarda duyu dışı algılarla ilgili deneyler yaptım. Ölümü kabul ediyorum bana ilham veriyor" ifadelerini kullanmıştı.

        Bazı takipçileri Tilki'nin bu paylaşımı "yine dikkat çekmek" için yaptığını iddia etmişti.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ